• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest
Somfy

Somfy, je partner voor slim wonen

De slimme beveiliging apparaten van Somfy passen zich precies aan jou en je woning aan. Stel schema's op zodat je de hele dag van alle functies gebruik kunt maken. De Somfy app houdt je in real time van alles op de hoogte of laat je dingen controleren wanneer je niet thuis bent. Als je je smartphone niet bij de hand hebt, kun je de meeste apparaten ook bedienen via Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit.

Filter

Helaas vonden we geen passende resultaten voor je zoekopdracht. Hier zijn enkele aanraders voor je.

Waarom kiezen voor Somfy?

Bij Somfy staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dankzij voortdurende innovatie en veiligheidsprocedures, weet je zeker dat een product van Somfy van goede kwaliteit is en voorzien van de nieuwste technologie. Zo wordt het afgaan van een vals alarm geminimaliseerd. Hiernaast zijn vrijwel alle producten geheel naar wens af te stellen, zo kun je zones afbakenen waarin het product actief is en de gevoeligheid instellen. Camera’s beschikken over Full HD kwaliteit waardoor je haarscherp kunt zien wat er zich afspeelt.

Somfy denkt met je mee

Somfy maakt het je zo gemakkelijk mogelijk. Zo zijn de meeste producten compleet draadloos of eenvoudig aan te sluiten op het netstroom. Het aanbod van slimme afstandsbedieningen brengen de mogelijkheid het alarm automatisch uit te schakelen op het moment dat jij, of iemand die je toegang verleent, binnen het bereik van bluetooth bent. Zo kun jij en wie je maar wilt, zonder problemen naar binnen lopen.

Altijd en overal op de hoogte

Alle Somfy producten zijn eenvoudig te besturen vanuit een app. Op het moment dat er zich een verdachte situatie voordoet, ontvang je direct een pushmelding op je smartphone. Wanneer je beschikt over een Somfy camera, kun je zelfs live meekijken naar wat er afspeelt binnen jouw huis. Met ingebouwde speakers en microfoons maakt Somfy het mogelijk om live in contact te staan met wie er dan ook voor de camera aanwezig is. Zo kun je een bezorger instrueren, praten met je kinderen en alles vanaf afstand in de gaten houden. Uiteraard is het alarm ook eenvoudig in- en uit te schakelen via de app.

De voordelen van Somfy in één oogopslag:

  • Live meekijken en communiceren
  • Geavanceerde detectietechnologie
  • Full HD camera’s met nachtzicht
  • Huisdier herkenning
  • Minimaliseert vals alarm
  • Gemak, comfort en veilig
  • Verleen toegang aan wie jij wilt