• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Open je deuren handsfree met tedee Smart Locks

Een slim slot op je deur laat je niet alleen de deur ontgrendelen door op een knop te tikken, het laat je deur ook ontgrendelen door simpelweg dichtbij de deur te staan. Met de tedee slimme sloten vergrendelen je deuren automatisch, en ontgrendelen ze als je ze nadert. Naast automatische ontgrendeling kun je ook genieten van een trekveerfunctie. Wat is dat? Het trekken aan een veer is de extra stap om de deur te ontgrendelen. Als je de sleutel in de cilinder iets verder draait, werkt het slot alsof je de klink indrukt.

Filter

Deel toegang en ontgrendel je deur waar je ook bent

Gebruik de app om gemakkelijk de toegang tot je slot te delen: permanent, periodiek, of slechts eenmalig. Je hoeft nooit meer sleutels mee te nemen, door te geven of te kopiëren! Met een tedee Bridge kun je je deur op afstand openen, zelfs van de andere kant van de wereld, zoals wanneer je op vakantie bent, en iemand je planten water geeft of je kat eten geeft. Bovendien krijg je toegang tot de ontgrendelgeschiedenis, die altijd actueel is, en je kunt push meldingen inschakelen over elke gebeurtenis. Dit is handig om te zie of je kind al terug van school is.

Integreer je tedee slimme slot in je smart home

tedee is compatibel met de meest populaire smart home ecosystemen, Apple HomeKit, Google Assistant, en Alexa. Als je tedee in je smart home integreert krijg je de meeste voordelen: van bediening met een stemassistent tot synchronisatie van de deur met de verlichting. Ben je niet zeker of je slot vergrendeld is en of je bezoekers binnen kunt laten, vraag het aan je smartphone, smartwatch of slimme luidspreker. Integratie van tedee met een smart home ecosysteem geeft je niet alleen de kans om je slot vanuit één plek te bedienen, maar ook om het op te nemen in geautomatiseerde scènes.

Ook handig voor je verhuur appartement

Misschien wil je geen slim slot voor je huis gebruiken, of heb je thuis al slimme sloten, de tedee slimme sloten zijn ook perfect voor bedrijven en kortlopende huurwoningen. Ontvang je een reservering? Geef je gasten toegang tot het appartement of huis met een klik in de app. Je kunt dan een e-mail versturen met een registratie link. Als ze inloggen, is het net of ze de sleutels in ontvangst nemen. Voor bedrijven kun je werksleutels verstrekken en ook weer intrekken wanneer werknemers stoppen bij je bedrijf. Je kunt toegang verlenen tot een enkele deur of een heel gebouw, permanent of alleen van 9 tot 5, van maandag tot vrijdag, en de administratie delen met je kantoormanager, IT dienst, of beveiligingsteam.

De voordelen van tedee in één oogopslag:

  • Handenvrij openen van de deur
  • Automatisch vergrendelen en ontgrendelen
  • Eenvoudige installatie
  • Deel "digitale sleutels"
  • Integratie met spraakassistenten en smart home systemen
  • Bewaak je sloten via de tedee app