• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.9

Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera

Aanbevolen verkoopprijs € 149,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 145,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

Met de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera beveilig je je buitenruimte dag en nacht, het hele jaar door. Ontvang pushmeldingen en bekijk de beelden van de slimme beveiligingscamera waar je ook maar bent in de Arlo app op je smartphone of tablet. Zo hou je altijd een oogje in het zeil.


De voordelen van de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera in één oogopslag:

 • 1080p HD-video
 • Nachtzicht in kleur
 • Waterdicht
 • Tweerichtingscommunicatie
 • Ontvang pushmeldingen

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Til de beveiliging van je buitenruimte naar een hoger niveau met de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera. De slimme beveiligingscamera maakt het mogelijk om tegen de postbode te zeggen waar hij het beste je pakketje kan achterlaten en stelt je onmiddellijk op de hoogte als er een onverwachte beweging wordt gedetecteerd. Het meest indrukwekkend is het nachtzicht in kleur, dat ervoor zorgt dat je 24/7 haarscherp beeld hebt.

Productinformatie

 • 1080p HD-video: Leg alle details vast met haarscherpe opname in Full HD.
 • Nachtzicht in kleur: Ook 's nachts behoud je het overzicht (tot op 7,5 meter afstand) dankzij nachtzicht in kleur en ingebouwde leds.
 • Waterdicht: De camera is waterdicht en is functioneel bij temperaturen tussen -20 °C en 45 °C.
 • Tweerichtingscommunicatie: Via de ingeïntegreerde speaker en microfoon kun je tegen degene voor de camera praten en zij tegen jou.
 • Ontvang pushmeldingen: Wanneer er een beweging wordt gedetecteerd, word je meteen op de hoogte gesteld door middel van een pushmelding.

Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera in actie

De Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera is meer dan alleen een camera. Je huis is extra veilig dankzij de ingebouwde sirene en speaker waarmee je ongewenste gasten kunt afschrikken. Bovendien neemt de camera ook 's nachts haarscherp beeld op, zodat niks je ontgaat.

Slimme features

De camera is compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant waardoor je de Arlo VMC2030 ook via spraakbesturing kunt bedienen. Wanneer je een Arlo Smart abonnement neemt, krijg je toegang tot een paar extra functies. Je kunt dan Activity zones instellen zodat je alleen een melding krijgt wanneer er iets in die zones gebeurt. Dit kan handig zijn als de straat voor je huis in beeld is. Daarnaast kan de Advanced AI-technologie je specifieke notificaties geven afhankelijk van of er een auto, persoon of dier wordt gedecteerd.


De installatie is eenvoudig. Je hoeft maar drie schroeven vast te maken, de camera te verbinden met de app en je kunt al aan de slag. Voor de plaatsing van de slimme beveiligingscamera hoef je geen rekening te houden met de afstand tot een stopcontact, hij werkt namelijk op een batterij.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productgewicht331 g
Afmetingen89 x 52 x 78,4 mm
Video1080p (H.264)
12x digitale zoom
Bedrijfstemperatuur-20 °C tot 45 °C
Kijkhoek130°
VerbindingWifi
Garantie1 jaar
Installatie
FAQs
Heb ik een abonnement nodig om de beelden van de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera te kunnen bekijken op mijn smartphone?

Je hebt geen abonnement nodig om de beelden van de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera live te kunnen bekijken op je smartphone. Je kunt de beelden echter niet in de cloud bewaren zonder een abonnement. Deze is te verkrijgen vanaf €2,79 per maand.

Hoe wordt de Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera van stroom voorzien?

De Arlo VMC2030 Essential Spotlight Camera heeft een ingebouwde accu die af en toe opgeladen dient te worden met de meegeleverde voedingskabel.

Hoelang duur de Arlo Smart proefperiode?

De proefperiode van Arlo Smart, waarmee je bijvoorbeeld beeldmateriaal in de cloud kunt opslaan en toegang krijgt tot geavanceerde AI, duurt 3 maanden.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie