• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.0

Google Nest Protect Batterij 2-pack - Rook- en Koolmonoxidemelder 2de generatie

2

€ 129,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 129,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 239,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

Meer dan alleen een rookmelder. Het draadloze Google Nest Protect 2-pack van de 2e generatie is ideaal geschikt om de veiligheidsstandaard direct in meerdere ruimtes te verhogen. Met zijn nieuwe ontwerp en met nieuwe spannende functies die gewone rookmelders nauwelijks kunnen bijhouden maakt hij enorme indruk.


De voordelen van de Google Nest Protect 2-pack in één oogopslag:

 • Draadloze slimme brandbeveiliging
 • Nachtwaker
 • Spraak alarmsysteem met door de gebruiker gedefinieerde locaties
 • Automatische tests
 • Overzicht van incidenten
 • Damp is geen rook

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Dit apparaat beschikt over zoveel functies. De zes sensoren dragen in belangrijke mate bij aan de veiligheid en het comfort van je huis. Het bespaart je omslachtige batterijtests uit te voeren en zorgt ervoor dat er geen valse alarmen worden geactiveerd. Mocht er een alarm afgaan, dan word je eerst gewaarschuwd en kan je in geval van twijfel het alarm voortijdig uitschakelen. En dat kan allemaal gemakkelijk met behulp van je smartphone. De Google Nest Protect is een van de beste in zijn soort.

Productinformatie

 • Bedrade of draadloze variant: De Google Nest Protect is beschikbaar in de bedrade en draadloze variant. Deze variant werkt op batterij en is dus volledig draadloos. De batterijen worden meegeleverd en hebben een redelijke lange levensduur van 3 jaar.
 • Nachtwaker: De nachtwaker zorgt ervoor dat de rookmelder altijd gereed is voor gebruik, zodat je niet tijdens je slaap wordt verstoord door een afzwakkende batterij. Als de Google Nest Protect groen oplicht, laat hij je zien dat de batterijen goed werken en dat er geen vals alarm te verwachten is.
 • Spraak alarmsysteem met door de gebruiker gedefinieerde locaties: Nest Protect vertelt je waar gevaar dreigt! Het spreekt met een duidelijke stem tegen je, als er in een van je kamers rook of koolmonoxide is ontstaan. Als je in het bezit bent van meerdere apparaten zoals deze, zal hij je erop wijzen, bijvoorbeeld in de slaapkamer, dat er rook ontstaat in de keuken.
 • Automatische tests: Rookmelders moeten regelmatig worden getest op hun functionaliteit. Maar wie denkt hier regelmatig over na? De Nest Protect bespaart je tijd en moeite door zichzelf tot 400 keer per dag te testen. Een keer per maand worden de sirene en de luidsprekers onafhankelijk van elkaar getest.
 • Overzicht van incidenten: In de Nest-app ontvang je gedetailleerde probleemrapporten en word je op de hoogte gehouden van incidenten. Zo kun je altijd alles in de gaten houden, ook als je niet thuis bent.
 • Damp is geen rook: De Nest Protect is in staat om damp, zoals die ontstaat tijdens het douchen of koken, te onderscheiden van giftige koolmonoxide rook. De geïntegreerde vochtsensor en de speciaal ontwikkelde algoritmes detecteren waterdamp en voorkomen zo een vals alarm, zodat je altijd op je rookmelder kunt vertrouwen.
 • Eenvoudige installatie: De installatie van de Nest Protect op de smartphone verloopt snel en eenvoudig. Zodra de rookmelder aan het nestaccount wordt toegevoegd, wordt deze automatisch verbonden. Dankzij de praktische ophanging kan het apparaat eenvoudig aan het plafond worden gemonteerd of gedemonteerd.

Google Nest Protect - Rook- en koolmonoxidemelder 2e generatie double pack in actie

Nest Protect - Rook- en koolmonoxidemelder 2e generatie double pack geeft je dubbele bescherming. Niet alleen komt het in een nieuw ontwerp, maar het brengt ook een aantal nieuwe functies en prestatie-updates. De Nest Protect verhoogt de veiligheid van je huis met meerdere sensoren die temperatuur, rook en licht bewaken. Deze precieze functies zorgen ervoor dat er geen vals alarm afgaat en dat je altijd rustig het huis kunt verlaten.

Altijd veilig

Er is eigenlijk niets dat de Nest Protect brandbeveiliging niet kan doen. De rookmelder detecteert giftige gassen en rook in een vroeg stadium en waarschuwt je onmiddellijk via je smartphone. Je bent verzekerd van volledig comfort en absolute veiligheid. Door zijn onafhankelijke tests verlost hij je van de vervelende taak om de batterijen te controleren en werkt hij dus vrijwel zelfstandig. De Nest Protect waarschuwt je zelfs bij ongewenste rook- of dampontwikkeling. Voordat het oorverdovende alarm onbedoeld wordt geactiveerd, krijg je voldoende tijd om de rookmelder via de app of handmatig uit te schakelen.


De Nest Protect is een echte hulp voor je dagelijkse bescherming. Het garandeert je volledige en betrouwbare bescherming op het gebied van brandbeveiliging, die jij en je huis nodig hebben. De intelligente functies voorkomen valse alarmen en zorgen ervoor dat de batterijen altijd klaar zijn voor gebruik. De Nest Protect heeft ons volledig overtuigd met zijn veelzijdige beschermingsmechanismen en het bied je nog meer bescherming met een duopack.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen13,5 x 13,5 x 3,9 cm
Productgewicht381 g
VerbindingWifi, Bluetooth Low Energy
Stroomvoorziening6 AA-batterijen
Kleur Wit
Sensoren Brand spectrumsensor 450 nm en 880 nm golflengte, elektrochemische koolmonoxide sensor, met een levensduur tot 10 jaar, warmtesensor: ± 1 ºC, vochtigheidssensor: ± 3 % RH, aanwezigheidssensor: 120° detectiehoek tot 6 m, omgevingslichtsensor: 1-100.000 Lux, dynamisch bereik
Aanwezigheidssensor120º - Opsporingshoek
Sirene volume85 dB SPL op 3 m afstand
Inhoud doos1x Google Nest Protect, batterijen, ophanging, schroeven, gebruikershandleiding
Installatie
FAQs
Hoe vervang ik de batterijen van de 2e generatie Google Nest Protect?

Om de batterijen te vervangen, verwijder je eenvoudigweg de 2de generatie Nest Protect van het plafond en open je de klep aan de achterkant.

Hoe lang kan ik de Google Nest Protect gebruiken?

De Nest Protect beschermt je huis tot 10 jaar lang. Na deze tijd is de koolmonoxidesensor niet meer functioneel en moet deze worden vervangen.

Is de Google Nest Protect weerbestendig?

Het apparaat is alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis. Het mag alleen worden geïnstalleerd op plaatsen waar de temperatuur niet minder dan 4 en niet meer dan 38 graden bedraagt. De Nest Protect is ook ontworpen voor een relatieve luchtvochtigheid van 20% tot 80% (niet condenserend).

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie