• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.5

Bosch Indego XS 300 - Robotmaaier + Garage

Niet beschikbaar

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 939,98 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

De voordelen van Bosch Indego XS 300 - Robotmaaier + Garage in één oogopslag:

 • Intelligente navigatietechnologie
 • Alle benodigde accessoires bijgeleverd
 • MultiArea-functie
 • Automatisch maaischema
 • Voor een gazonoppervlakte tot 300 m²
 • Korte oplaadtijd
 • Beschermd tegen weersinvloeden

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik

Kies voor gemak en veiligheid. De Bosch Indego XS 300 Robotmaaier + Garage bundel is met een oppervlakte tot 300 m² uitermate geschikt voor de meeste tuinen. Dankzij de moderne navigatietechnologie en het automatische maaischema houdt de slimme robotmaaier jouw tuin altijd in goede conditie. Met de garage in de set kunt je er zeker van zijn dat de robotmaaier extra beschermd is tegen weers- en milieu-invloeden.

Meer details
Productinformatie

 • Robotmaaier analyseert je gazon: De LogiCut-functie van de Bosch Indego XS 300 maait op een efficiënte manier. Dankzij de navigatietechnologie kan de robotmaaier de vorm en grootte van het gazon analyseren en op basis hiervan zo efficiënt mogelijk een maairoute bepalen. Vergeleken met maaien in willekeurige richtingen, kost het tot 70 procent minder tijd.
 • Meteen aan de slag: De Bosch Indego robotmaaiers worden standaard geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Elke maaier wordt geleverd met bijvoorbeeld een basisstation, kabels en bevestigingsmateriaal om je maaier goed op te laden, ook krijg je begrenzingsdraad en het materiaal om deze te bevestigen.
 • Maaien van meerdere gebieden: Met de MultiArea-functie kan de slimme tuinassistent tot 3 afzonderlijke gebieden maaien. De totale oppervlakte mag niet meer dan 300 m² bedragen. Om de robotmaaier het tweede of derde stuk gazon te laten maaien, hoef je hem er alleen maar naartoe te dragen.
 • Automatisch maaischema: De Bosch Indego XS 300 bepaalt automatisch de oppervlakte van je tuin en maakt op basis daarvan een schema. Hierdoor is het niet meer nodig om handmatig te plannen wanneer en waar de robot moet maaien. Dit bespaart je een extra werkstap. De Bosch Indego XS 300 denkt met je mee.
 • Voor gazons tot 300 m²: Met de Indego XS 300 is handmatig gazon maaien niet langer nodig. De slimme robotmaaier maait jouw tuin volledig zonder jouw hulp tot 300 m². Zelfs hellingen tot 27 procent zijn geen probleem.
 • Opladen binnen een mum van tijd: De XS 300 heeft slechts 45 minuten nodig om volledig op te laden. De robotmaaier kan het gazon op een volle accu eveneens voor 45 minuten maaien. Als de batterij leeg is, keert hij automatisch terug naar het laadstation. In deze set van Bosch Indego XS300 robotmaaier + garage, staat de Indego XS 300 veilig onder de beschermende Indego Garage om op te laden.
 • Uitgebreide bescherming: In de set van Bosch Indego XS 300 robotmaaier + garage, is de Indego XS300 extra beschermd tegen weersinvloeden en vuil. Dankzij het hoogwaardige UV-bestendige materiaal zal de garage niet verkleuren. De garage is voorzien van een transparant dak, waardoor je de display op de robotmaaier gemakkelijk kunt aflezen.

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De Bosch Indego XS 300 is snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Het opzetten van de begrenzingsdraad kost wel eenmalig aardig wat tijd.

Productkwaliteit 8

De hoge productkwaliteit van Bosch is terug te zien in de set van Bosch Indego XS 300 - Robotmaaier + Garage.

App/Software 9

Betrouwbare app die doet wat jij wilt met intuïtief en begrijpelijk ontwerp.

Functionaliteit 8

Met de LogiCut-functie, MultiArea en het automatische maaischema kan de Bosch Indego XS 300 alles wat een robotmaaier moet kunnen. De garage is een handige en veilige toevoeging.

Betrouwbaarheid 9

De Indego XS 300 maaide het gazon betrouwbaar in onze test. Hij was ook in staat om obstakels en smalle gebieden veilig te maaien.

Ontwerp 9

Het ontwerp is aantrekkelijk en de compacte constructie valt op in positieve zin. De garage past goed bij het design van de robotmaaier.

Gegevensbescherming 9

Alle gegevens worden alleen lokaal opgeslagen en zijn enkel voor jouw beschikbaar.

Prijs-kwaliteit 8

Met de Bosch Indego XS 300 geniet je van alle belangrijke functies van een betrouwbare robotmaaier voor een relatief lage prijs.

De Bosch Indego XS 300 is snel geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Het opzetten van de begrenzingsdraad kost wel eenmalig aardig wat tijd.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Bosch Indego XS 300 - Robotmaaier

Productafmetingen44,5 x 36,4 x 20,2 cm
Gewicht8,0 kg
EAN4059952511900
Oppervlakte300 m²
Maaihoogte30 mm, 40 mm, 50 mm
Maximale helling27%
Maaibreedte19 cm
Geluidsniveau63 dB
Batterijduur45 Minuten
Inhoud doosIndego XS 300, oplaadbare accu, 100 m begrenzingsdraad, 140 bevestigingshaken, handleiding, basisstation, 4x bevestigingsschroeven, 2x kabelverbindingen, voedingseenheid

Bosch Indego Garage

Product afmetingen275 x 500 x 510 mm
Gewicht4 kg
Inhoud doosBosch Power Tools Indego Garage, installatiehandleiding, sticker set
Installatie
FAQs
Wat gebeurt er wanneer de Bosch Indego XS 300 robotmaaier een obstakel tegenkomt?

De Bosch Indego XS 300 robotmaaier heeft zeer gevoelige sensoren waarmee hij obstakels detecteert. Als er plotseling een obstakel is, heeft hij een rubberen buffer aan de voorkant om zichzelf of het obstakel niet te beschadigen.

Heb je een garage nodig voor de Bosch Indego XS 300 robotmaaier?

Nee, je hebt geen garage nodig. De robotmaaier is volledig weerbestendig. Maar als je hem wilt beschermen tegen fel zonlicht om de batterij te sparen, is een garage zeker handig.

Hoe beschermt de Bosch Indego XS 300 robotmaaier zichzelf tegen diefstal?

Zodra de robotmaaier buiten het opgeslagen grasveld wordt getild, vergrendelt hij zichzelf en kan hij niet meer door vreemden worden gebruikt. Je kunt hem dan weer ontgrendelen met een PIN-code.

Voor welke modellen is de Bosch Power Tools Indego robotmaaier garage geschikt?

De Bosch Indego Garage is geschikt voor gebruik met robotmaaiers Indego 350, Indego 400, Indego 350 Connect, Indego 400 Connect, Indego XS 350 en Indego S+ 500.

Hoe wordt de Bosch Power Tools Indego robotmaaier garage geïnstalleerd?

Met behulp van vier schroeven, die bij de levering zijn inbegrepen.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie