• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Andere componenten

Meer veiligheid in huis dankzij slimme sensoren

Maak je huis nog veiliger met slimme beveiligingssensoren. Ze herkennen dingen die niet direct zichtbaar zijn, zoals rook, een overstroming in de kelder en bewegingen.

Filter

Je smart home is niet compleet zonder bewegingssensoren

Zonder de juiste sensoren haal je niet het meeste uit je smart home. Deze kleine apparaatjes zorgen voor meer comfort door iedere beweging te registreren. Niet alleen bewegingen van personen, maar ze registreren ook andere dingen zoals temperatuur, luchtdruk, vochtigheid en meer. Zonder deze gegevens haal je bijvoorbeeld niet het meeste uit je verwamingssysteem, waar je bijvoorbeeld door middel van een bewegingssensor kunt registreren of iemand thuis is gekomen om vervolgens de ruimte op precies de juiste temperatuur te verwarmen. Sensoren zijn verkrijgbaar in verschillende grootten voor verschillende doeleinden.

Beveilig je woning met verschillende sensoren

De raam- en deursensoren bewaken de status van je deuren of ramen. Op het moment dat een raam of deur wordt geopend, word je meteen op de hoogte gesteld. Dus als bijvoorbeeld het raam wordt geopend op het moment dat je niet thuis bent, ontvang je onmiddellijk een notificatie. Als je dat wilt, kun je ook vooraf ingestelde scenario's uitvoeren, mogelijk een alarm activeren of je slimme beveiligingscamera's activeren.

De draadloze rookmelders kunnen eenvoudig en opvallend aan het plafond worden bevestigd. Je kunt daarnaast eenvoudig instellen of je een sms, een e-mail of zelfs een sms en e-mail wilt ontvangen wanneer rook wordt gedetecteerd door de rookmelders. Bovendien kun je bepalen met wie contact opgenomen zal worden: alleen jij of jij, je partner en de plaatselijke brandweer. Je kunt ook andere maatregelen nemen, zoals het inschakelen van het licht op de rookmelder zodat reddingswerkers een betere zicht hebben en geen onnodige tijd verliezen. Natuurlijk geeft de rookmelder zelf ook een direct hoorbaar alarm, zodat ook de mensen in de directe omgeving worden gewaarschuwd.

De watersensoren op onze website zijn momenteel de meest complete en technisch geavanceerde sensoren ter wereld. Ze kunnen worden aangesloten op netstroom (12 of 24 volt) of worden voorzien van een batterij. Het verzenden van het alarmsignaal kan via een kabel of draadloos. De watersensoren kunnen overal geplaatst worden waar het gevaar voor overstromingen het grootst is. En in geval van een alarm, word je direct op de hoogte gebracht zoals je van tevoren hebt ingesteld. Bovendien kunnen bepaalde acties worden uitgevoerd in dien een alarm zich voordoet. Bijvoorbeeld wanneer water op de vloer wordt gedetecteerd, wordt de waterleiding automatisch gesloten. Naast de bovengenoemde sensoren zijn er nog verschillende andere apparaten zoals. bewegingssensoren en temperatuursensoren. Je kan ook direct beslissen om voor een compleet alarmsysteem te gaan. Hierin kunnen meestal alle bovenstaande sensoren geïntegreerd worden.