• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.0

Netatmo Presence + Google Nest Mini

1

€ 279,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Netatmo Presence - Beveiligingscamera
Aantal:

1

€ 279,99
Aanpassen
€ 279,99

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Mini - Slimme Speaker
Aantal:

1

€ 59,00
Aanpassen
€ 59,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 319,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De weerbestendige Netatmo Presence is een buitenlamp en slimme beveiligingscamera in één met innovatieve bewegingsdetectie. Hij heeft een bereik van 20 meter, een groothoeklens van 100 graden, een 1080p Full HD camera en nachtzicht. De Netatmo Presence kan onderscheid maken tussen mensen, voertuigen en dieren. Via de app kun je videobeelden bekijken en de verlichting (automatisch) inschakelen. In combinatie met de Google Nest Mini kun je ook al je slimme beveiliging apparaten thuis bedienen.


De voordelen van de Netatmo Presence + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Kan in Apple HomeKit worden geïntegreerd
 • Geïntegreerde buitenlamp
 • Bewegingsdetectie tot 20 meter
 • 1080p Full HD camera

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

De Netatmo Presence + Google Nest Mini is een fantastische set. De camera heeft een fraaie videokwaliteit (1080p Full HD) en houdt alles in de gaten met zijn bewegingssensor bereik van 20 meter. Ook 's nachts doet de camera zijn werk dankzij de geïntegreerde infraroodsensoren. Andere handige functies als een timelapse en de Alert Zone maken de Netatmo Presence het overwegen waard. Vooral in combinatie met de Google Nest Mini.

Productinformatie

 • 24/7 bescherming: De Netatmo Presence neemt op in 1080p Full HD. De herkenning van gezichten van dieren en voertuigen werkt tot een maximale afstand van 20 meter. Ook 's nachts worden bewegingen geregistreerd dankzij de krachtige infraroodsensoren.
 • Schijnwerperfunctie: De buitencamera heeft een conventionele aansluiting en kan daarom een buitenlamp vervangen. De geïntegreerde schijnwerper kan handmatig worden aangestuurd en reageert automatisch op bewegingen. Op deze manier wordt de ingang verlicht wanneer je thuiskomt en worden ongewenste gasten afgeschrikt.
 • Beelden opnemen: De Netatmo Presence wordt geleverd met een MicroSD-kaart. Die wordt alleen gebruikt wanneer de bewegingssensoren worden geactiveerd. De livestream kan eenvoudig via de app of een pc worden bekeken.
 • Time-Lapse: De Netatmo Presence biedt met de Time-Lapse functie de mogelijkheid om de laatste 24 uur door te lopen.
 • Gedetailleerde notificaties: De camera kan dieren, voertuigen en personen onderscheiden en je direct een pushbericht sturen. De livestream kan op elk moment worden ingeschakeld en vervolgens kun je het beeld inzoomen.
 • Google Nest Mini: De set komt met de slimme speaker Google Nest Mini die je niet alleen helpt met het maken van afspraken en boodschappenlijstjes maken maar ook al je smart home apparaten bestuurt.

De Netatmo Presence + Google Nest Mini in actie

De Netatmo Presence + Google Nest Mini is een toevoeging voor je smart home en kan probleemloos worden geïntegreerd in en rondom je huis. De behuizing van de Netatmo Presence is gemaakt van robuust aluminium met uiterst resistent kunststof glas met UV-bescherming. Dankzij de HZO-technologie is het weerbestendig tegen sneeuw, regen en vuil. De beveiligingscamera is uitgerust met een 4MP-videosensor met een resolutie tot 1920 x 1080 pixels (Full HD), inclusief zoomfunctie. Ook 's nachts neemt de camera hoogwaardig beeldmateriaal op dankzij krachtige infraroodsensoren.


Het wordt echt spannend als je naar de andere functies van de buitencamera kijkt. Een Time-Lapse functie biedt de mogelijkheid om de laatste 24 uur in snelle beweging af te spelen. De Alert Zone functie geeft meer aandacht aan een geselecteerd gebied, zoals de ingangspoort. Als er bewegingen worden gedetecteerd, informeert de Netatmo Presence je onmiddellijk via pushberichten. De camera maakt onderscheid tussen voertuigen, mensen en dieren.


Het maximale detectiebereik is 20 meter (15 meter voor IR nachtzicht), de opnamehoek is 100 graden. Tijdens de bewegingsdetectie wordt het beeld opgeslagen op de meegeleverde MicroSD-kaart en kan het op een later tijdstip naar de computer worden doorgestuurd. Ook erg praktisch is de ingebouwde LED-lamp, die handmatig of automatisch kan worden ingeschakeld en zelfs dimbaar is. Let wel op: de buitencamera is aangesloten op wifi. Het is daarom van essentieel belang dat de installatieplaats stabiel is.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen5 x 11 x 20 cm
MateriaalAluminium in combinatie met kunststof glas met UV-bescherming.
Camera4MP-videosensor 100° blikveld tot 1080p resolutie
Led schijnwerper en nachtzicht12 W dimbaar Detectie van IR nachtzicht tot max. 15 m
StroomvoorzieningKabel 100 - 240 V
CompatibiliteitiOS versie 9 of hoger, Android versie 4.3 of hoger, web app.
LeveringsomvangGoogle Nest Mini, Presence Camera, montagekit, micro SD-kaart (8 GB klasse 10), netstroomadapter
Installatie
FAQs
Waarop moet ik letten bij de installatie van de Netatmo Presence?

De Netatmo Presence is een vervanger voor je buitenverlichting, zodat je de kabels van je traditionele lamp eenvoudigweg kunt hergebruiken. Voordat je de Netatmo Presence monteert, moet je controleren of het wifi signaal sterk genoeg is. Goed om op te letten is dat de de stroomtoevoer voor de installatie moet worden uitgeschakeld.

Wat kan ik doen als er geen buitenverlichting aanwezig is?

In dit geval moet je een gat in de muur boren om nieuwe kabels te leggen. Een elektricien kan inschatten in hoeverre dit voor jou mogelijk is.

Is de Netatmo Presence weerbestendig?

Ja, de Netatmo Presence is volledig weerbestendig en is dus resistent tegen verschillende soorten weersomstandigheden.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie