• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.8

Senic Friends of Hue Slimme Lichtschakelaar 3-pack

Aanbevolen verkoopprijs € 189,00

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 159,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Apple Home

De voordelen van de Senic Lichtschakelaar 3-pack in één oogopslag:

 • Zelfvoorzienend en draadloos
 • Flexibel en gemakkelijk te installeren
 • Te gebruiken zonder smartphone
 • Dimfuncties en verschillende lichtscènes
 • Werkt met Apple HomeKit

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Een installatie zo eenvoudig als deze, dat wil iedereen. Met behulp van handige kleefstrips kunnen de slimme lichtschakelaars in een handomdraai aan iedere gladde muur makkelijk bevestigd worden. Vanwege het intelligente energy harvesting systeem wekt deze lichtschakelaar zijn eigen stroom op en is er dus geen bedrading of batterij nodig. Met deze 3-pack kan verspreid over jouw huis alle slimme lichten worden bediend. Naadloos te integreren met jouw Philips Hue, of andere slimme lampen en aan te sluiten op een Apple HomeKit.

Meer details
Productinformatie

 • Zelfvoorzienend mechanisme: Kabels of batterijen zijn niet nodig voor de Senic lichtschakelaars. Ze noemen zichzelf niet voor niets "slim". De benodigde energie wordt opgewekt door middel van zogeheten energy harvesting. Dit betekent dat telkens wanneer de lichtschakelaars worden bediend, kinetische energie stroomt. Dit wordt opgeslagen en gebruikt voor de functionaliteit van de schakelaars.
 • Overal in huis eenvoudig te installeren: De Senic lichtschakelaars kunnen via de Philips Hue app in slechts twee minuten worden geïnstalleerd. Je bevestigt ze op elk glad oppervlak met behulp van de bijbehorende kleefstrips. Van daaruit kun je ze flexibel verplaatsen naar waar je de slimme lichtschakelaars maar nodig hebt. Ook passen de slimme Senic schakelaars in bestaande System 55 frames.
 • Bediening zonder smartphone: Even geen smartphone bij de hand? Dat is voor deze slimme schakelaars geen probleem. Handmatig kunnen lichten worden in- of uitgeschakeld. Ook kun je de lichten handmatig dimmen of intensiveren. Het aanpassen van de lichtscènes kan enkel via de Philips Hue app.
 • Lichtscènes en dimmen: De slimme schakelaars zijn multifunctioneel en brengen meerdere functies met zich mee. Zo kun je uiteraard licht in- en uitschakelen, maar ook het licht dimmen en kiezen uit verschillende lichtscènes. Met slechts één schakelaar heb jij controle over het licht in meerdere kamers, tot wel 50 verschillende lampen, zowel handmatig als via de Philips Hue app te bedienen. Wat betreft handmatige bediening zijn meerdere schakelaars een handige optie, zodat niet alles vanuit één schakelaar wordt aangestuurd.
 • Eenvoudige bediening voor het hele gezin: Gezinsvriendelijke bediening: Het bedienen van het licht mag nooit een uitdaging zijn. Daarom hebben de slimme lichtschakelaars van Senic een volledig intuïtieve en gezinsvriendelijke bediening. Dit maakt de bediening gemakkelijk voor jong, oud, groot en klein.
 • Keuze uit enkele of dubbele schakelaar: De frames waarin de schakelaars bevestigd kunnen worden worden uiteraard meegeleverd. Bovendien ontvang je voor iedere switch een enkele en een dubbele schakelaar. Er zit een klein verschil in de bediening en Senic laat je zelf kiezen wat het beste bij jou past.
 • Philips Hue Hub V2: Om gebruik van de Senic Friends of Hue Slimme Lichtschakelaars 3-pack mogelijk te maken, is een Philips Hue Hub V2 benodigd. Na het downloaden van de app kun je de schakelaars koppelen aan de Philips Hub.
 • Te integreren met Apple HomeKit: Om dit product nóg aantrekkelijker te maken, zijn de slimme lichtschakelaars van Senic eenvoudig aan te sluiten op een bestaande Apple HomeKit systeem. Op deze manier kunnen jouw bestaande slimme Apple producten eenvoudig gekoppeld worden aan de slimme lichtschakelaars van Senic.

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 10

De installatie is erg eenvoudig en aan iedere vlakke wand te bevestigen doormiddel van plakstrips.

Productkwaliteit 9

Goed, robuust en multifunctioneel product gemaakt van zeer stevig materiaal.

App/Software 8

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke applicatie voorzien van handige features.

Functionaliteit 8

Beschikt over veel verschillende functies als dimmen, lichtscenarios en zelfs het opwekken van zijn eigen stroom. Hiernaast ook over alle functies die via de Philips Hue app beschikbaar zijn.

Betrouwbaarheid 10

Philips Hue staat bekend als een zeer betrouwbare fabrikant van slimme lichten en in combinatie met de bridge is op dit product altijd te rekenen.

Ontwerp 8

Simpel, minimalistisch en strak design met een mooie uitstraling.

Gegevensbescherming 8

Philips Hue is continue bezig met het verbeteren van de algemene beveiliging zodat al je data veilig is.

Prijs-kwaliteit 9

Voor een product met functies als deze is dit een heel schappelijke prijs. De prijs-kwaliteitverhouding ligt erg hoog.

De installatie is erg eenvoudig en aan iedere vlakke wand te bevestigen doormiddel van plakstrips.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen frame81 x 81 x 17 mm
Afmetingen binnenste schakelaar55 x 55 mm (System 55)
MateriaalPolycarbonaat
BereikBinnen tot 20 m
Frequentie2.4 Ghz
CompatibiliteitAlle Philips Hue compatibile systemen en Apple HomeKit
ConnectiviteitZigBee
StroomvoorzieningZelfvoorzienend
Inhoud levering3x Senic Friends of Hue Smart Switch
Frame
Enkele schakelaar
Dubbele schakelaar
Bevestigingsplaat
Zelfklevend montagemateriaal
Handleiding
Installatie
FAQs
Hoe bevestig ik de Senic Friends of Hue Slimme Lichtschakelaar 3-pack aan de muur?

De Senic Friends of Hue Slimme Lichtschakelaar 3-pack passen gemakkelijk in bestaande System 55 frames. Hiernaast kunnen ze op elk glad oppervlak worden bevestigd met de meegeleverde kleefstrips.

Kan ik ook lampen van andere fabrikanten aansluiten op de lichtschakelaars?

Ja, het Friends of Hue programma maakt dit mogelijk. Via de Hue Bridge kunnen slimme lampen van andere fabrikanten worden aangesloten op deze lichtschakelaars.

Kan ik deze lichtschakelaars integreren in mijn Google Home systeem?

Nee, dit is niet mogelijk. Deze lichtschakelaars zijn enkel te integreren in een Apple HomeKit systeem. Wel zijn Philips Hue lichten te koppelen aan een Google Home systeem.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie