• Jouw webwinkel voor smart home in BelgiëJouw webwinkel voor smart home in België
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Goed voorbereid het buitenseizoen in

Kun jij ook niet wachten om de tuin weer helemaal klaar te maken voor de lente? Steek dan de handen uit de mouwen en breid je smart home nu ook uit naar je tuin. Met slimme verlichting creëer je de perfecte sfeer buiten zodat je gezellig licht hebt wanneer je achterthuis gaat barbecueën. Daarnaast kunnen slimme tuin accessoires zoals robotmaaiers het verzorgen van je gazon uit handen nemen en slimme watersensoren het besproeien van je planten en bloemen.

Filter
...

Maak je tuin lenteklaar met de scherpste smart home deals

's Avonds gezellig de barbecue aan met de juiste verlichting terwijl je lekker in het gras zit met je gezin. Zorg dat je hier optimaal van kunt genieten met de slimme verlichting van Philips Hue en de slimme tuin accessoires van GARDENA. Regel de sfeer in je achtertuin heel eenvoudig via je smartphone of in combinatie met een slimme speaker via een spraakopdracht. Ontvang een melding op je telefoon wanneer iemand aanbelt als je in de tuin zit zodat je niemand mist.

Ook binnen alles goed voor elkaar

Ook binnen je huis moet alles goed voor elkaar zijn. Met tadoº geniet je van precies de juiste temperatuur thuis wanneer je aan het werk bent of als je een film op tv kijkt. Aan de hand van slimme beveiligingscamera's heb je ook een oogje in het zeil tijdens de momenten dat je niet thuis bent. Tijdens de voorjaarsactie houden we hier allemaal rekening mee, en kun je hoge kortingen verwachten bij ons. We hebben de deals alvast voor je op een rijtje gezet.