innr Marken Header mit Maehroboter

Ecovacs - Slimmer schoonmaken, meer genieten

Ecovacs is de pionier op het gebied van intelligente schoonmaakoplossingen voor in huis. Hun innovatieve producten hebben als doel het jou comfortabel maken, zodat je minder tijd kwijt bent aan het huishouden. Met de baanbrekende technologieën van Ecovacs hoef jij je geen zorgen meer te maken over stofzuigen en dweilen - laat de schoonmaakrobots het werk voor je doen en geniet van je vrije tijd.

Filter

Zuigen en dweilen in één keer

De Ecovacs Deebot robotstofzuigers veranderen de manier waarop jij je huis schoonmaakt. Of eigenlijk: wie je huis schoonmaakt! Geef de tijdrovende huishoudelijke klusjes als stofzuigen en dweilen uit handen. De robotstofzuigers kunnen alle verschillende vloeren gemakkelijk aan - tapijt, laminaat, PVC, parket of tegels zijn allemaal geen probleem voor de krachtige zuigrobots. De tapijtdetectie zorgt er voor dat de zuigkracht omhoog gaat bij het zuigen van tapijt, en de dweilfunctie wordt uitgeschakeld.

Slimme navigatie brengt je huis in kaart

De Ecovacs Deebot robotstofzuigers zijn uitgerust met een slimme navigatiefunctie waardoor ze geen enkele plek in jouw huis missen. Ze maken gebruik van TrueMapping-technologie die door middel van lasersensoren jouw huis precies in kaart brengt. Zo kan de robotstofzuiger zich veilig door je huis bewegen. In combinatie met de app kun je twee kaarten toevoegen, de robotstofzuiger maakt zich dan op twee verschillende verdiepingen wegwijs. Via de app zie je precies welke gebieden de Deebot al heeft schoongemaakt. Geef ook aan welke plekken meer aandacht of specifieke reinigingsmethodes nodig hebben, of stel een schoonmaakschema in.

Een robotstofzuiger voor elk gezin

Met de verschillende Deebot-modellen biedt Ecovacs een schoonmaakoplossing voor elk huishouden. Bepaal waar jij naar zoekt en kies het model dat aansluit op jouw behoeften. Last van haren van een huisdier? Dat is geen probleem voor de Deebot-stofzuigers. Denk je dat je huisdier niet goed samen zal gaan met je nieuwe gezinslid? Kies dan voor de Deebot OZMO T8 AIVI met speciaal ingebouwde camera, zo kun je via de app de stofzuiger en je huisdier in de gaten houden. Of ga voor de Deebot T9 met ingebouwde luchtverfrisser, zodat niet alleen de haren, maar ook nare geurtjes van je huisdier verwijderd worden.

Geheel zelfstandig

Alle Deebot-modellen worden geleverd met handige oplaaddocks, die de stofzuiger automatisch opzoekt als hij bijna leeg is. De stofzuiger zal weer verder gaan waar hij gebleven was als hij weer is opgeladen. Het Plus-model wordt geleverd met een handig automatisch leegstation, waardoor de robotstofzuiger zichzelf automatisch leegt als hij vol is. Zo heb je geen omkijken meer naar je nieuwe huishoudhulp.

De voordelen van Ecovacs

Ecovacs is de marktleider in de evolutie van slimme robots met zuig- en dweiltechnologie. De geruisloze robotzuigers vinden zelf hun weg door je huis en zorgen voor een perfect schoon huis, zonder dat jij daar last van hebt. Een echte slimme toevoeging aan je huishouden, die je met de app en spraakbediening kan aansturen. Of je nou net komt kijken in de wereld van slimme huishoudartikelen of dat je hele huis al volstaat, de stofzuigers van Ecovacs zijn voor iedereen makkelijk te bedienen en passen in ieder huishouden.

  • Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd
  • Handige tapijtdetectie
  • Geavanceerde navigatie door TrueMapping-technologie
  • Makkelijk te bedienen via de app en spraakbesturing
  • Automatische oplaadfunctie
  • Grondige schoonmaakresultaten
  • Additionele functies bij bepaalde modellen, zoals True-Detect, luchtverfrisser en camera
Resultaten weergeven