Honeywell: creëer je ideale comfort zone

Met de slimme producten van Honeywell kun je onder andere waterschade voorkomen, de temperatuur in elke kamer afzonderlijk regelen, op afstand de verwarming thuis bedienen en bovenal eenvoudig energie besparen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de energierekening. Verwarm voortaan alleen de kamers die je ook echt gebruikt. Je bedient Honeywell gemakkelijk via je smartphone of tablet.

Filter

Waarom kiezen voor Honeywell?

Maak je dagelijkse leven een stukje comfortabeler met de slimme apparaten van Honeywell. Denk bijvoorbeeld aan een slimme waterlekkage- en vorstdetector, of slimme thermostaten en radiatorknoppen. Alle Honeywell producten zijn via de gratis Honeywell Home app voor iOS en Android te bedienen. Daarnaast is ook spraakbesturing mogelijk: dankzij de compatibiliteit met Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Assistant kun je met simpele spraakopdrachten je Honeywell apparaten bedienen. Om je verwarming geheel te automatiseren is tenslotte ook nog integratie in je IFTTT-systeem mogelijk.

Wat maakt Honeywell bijzonder?

Maak jouw traditionele verwarmingssysteem slimmer met de producten van Honeywell. Dit geeft je de mogelijkheid om via de Honeywell app schema’s in te stellen voor je verwarming, de temperatuur in alle kamers te controleren en de verwarming aan- en uit te zetten. Gebruik Geofencing om op basis van de afstand van je smartphone tot het Honeywell bedieningspaneel de verwarming te kunnen automatiseren. Wanneer je het huis verlaat gaat de verwarming dan automatisch uit om energie te besparen en wanneer je weer thuiskomt zal je woning al aangenaam voorverwarmd zijn.

Wat kun je met Honeywell?

Het Honeywell bedieningspaneel heeft een kleurendisplay waarop je al je Honeywell apparaten kunt zien. Zo kun je vanuit de woonkamer gemakkelijk de temperatuur in de slaapkamer en keuken zien en aanpassen. Honeywell helpt je ook om kostbare reparatiewerkzaamheden te voorkomen met de Honeywell waterlekkage- en vorstdetector. Door hem bijvoorbeeld bij de wasmachine of in de kelder te installeren, kun je waterschade in een vroeg stadium beperken. Een handige functie van Honeywell is de IFTTT compatibiliteit, waarmee je scènes voor je Honeywell systeem kunt instellen. Op die manier kun je bijvoorbeeld een raamcontactsensor gebruiken om de verwarming automatisch uit te laten gaan wanneer je het raam in je woonkamer opent.

De voordelen van Honeywell in één oogopslag:

  • Energie besparen
  • Bediening via de app
  • Spraakbediening
  • Tijdschema’s instellen
  • Handige Geofencing-functionaliteit
  • Maak je bestaande verwarming slim
  • Waterlekkage- en vorstdetectie
  • IFTTT-compatibiliteit