Schoonmaakrobots

Je huis makkelijk schoonmaken met slimme robotstofzuigers

Iedereen houdt van een schoon en stofvrij huis, maar slechts weinig mensen houden van stofzuigen. Hier komen slimme robotstofzuigers in het spel. Ze reinigen je vloer zelfstandig en betrouwbaar zonder dat je hier veel inspanning voor hoeft te doen.

Robotstofzuigers
Filter

Helaas vonden we geen passende resultaten voor je zoekopdracht. Hier zijn enkele aanraders voor je.

Moeiteloze vloerreiniging

Zelfstandige reiniging, ook op lastig te bereiken plekken

De bediening en het reinigen van onderdelen is eenvoudig

Kies voor een energiebesparende modus voor bewust gebruik

 smartphone bediening robotstofzuiger

Op zoek naar een robotstofzuiger?

Bekijk ons aanbod hier!

Robotstofzuigers

Eigenschappen en functies

Ingebouwde sensoren

Slimme schoonmaakrobots zijn uitgerust met verschillende sensoren die ervoor zorgen dat ze hun weg in je huis vinden, zo min mogelijk botsen en obstakels omzeilen.

Complete reiniging inclusief dweilen

Een slimme schoonmaakrobot neemt niet alleen het stofzuigen, maar ook het dweilen voor zijn rekening. Zorg ervoor dat het waterreservoir altijd goed is gevuld en geniet van een altijd schone vloer.

Tijdschema’s en bediening op afstand

Stel vooraf je favoriete tijd in dat de schoonmaakrobot voor je aan de slag gaat. Vele van hen zijn redelijk luid, dus het is aan te bevelen de reguliere schoonmaak in te stellen als er geen mensen thuis zijn. Via de app kun je altijd de instellingen aanpassen, waar je ook bent.

Automatisch opladen

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je schoonmaakrobot zonder stroom komt te zitten terwijl je er niet bent. Het slimme apparaat keert automatisch terug naar het laadstation zodra de batterij leeg is.

Verschillende schoonmaakstanden

Je kunt je slimme robot instellen op verschillende standen, zodat hij schoonmaakt volgens jouw individuele wensen. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld: eco, huisdier, zigzag of rechtlijnig.

Ondergronddetectie en ruimtescheiding

Sommige schoonmaakrobots worden geleverd inclusief sensor, waarmee je de grens van het schoonnmaakgebied kunt bepalen. Daarnaast is het ook mogelijk dat je sllimme schoonmaakrobot de ondergrond herkent en het schoonmaakprogramma hierop aanpast.

sensoren schoonmaakrobots

Waar moet ik op letten bij aanschaf van een schoonmaakrobot?

Zuig- en schoonmaakstanden

Afhankelijk van de instellingen en mogelijkheden van de robot kan de reiniging verschillen. Let daarom ook goed op of de stofzuiger geschikt is voor jouw type vloer. Specifiek bij tapijt of vloerkleden heb je vaak speciale robotstofzuigers nodig. Daarnaast bevatten sommige robotstofzuigers ook een slimme dweilfunctie die zorgt voor een complete reiniging van je vloer.

Batterijlevensduur

hoe lang wil je dat de robot kan stofzuigen op één batterijlading? Afhankelijk van de grootte van je huis, zal de robotstofzuiger namelijk één of meerdere batterijladingen nodig hebben om het gehele woonoppervlak te stofzuigen.

Capaciteit reservoir en volume

Wil je dat de robot ook stofzuigt als je thuis bent? Zo ja, welk volume zou voor jou acceptabel zijn? Let bij aanschaf op het aantal decibel. Ook is het handig om rekening te houden met de grootte van het vuilreservoir; met kleinere vuilreservoirs zul je de robotstofzuiger vaker moeten legen.

Type sensoren

Afhankelijk van het type sensoren, zal de robot je huis op verschillende manieren navigeren. De sensoren bepalen dus of de robotstofzuiger een willekeurige route door je huis rijdt, of dat er een systematisch plan is. Een systematisch plan zorgt ervoor dat de kans dat de robot vuil mist kleiner is.