• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.0

Withings Steel HR, 36mm + Extra Horlogebandje 18mm

1

€ 179,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Withings Steel HR Smartwatch
Aantal:

1

€ 179,95
Aanpassen
€ 179,95

1

€ 24,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 24,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 204,90 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 6-9 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

De Withings Steel HR + extra horlogebandje 18 mm is meer dan alleen een sporthorloge. Naast het elegante ontwerp met analoge wijzerplaat is de smartwatch je ideale gadget tijdens het sporten. Dankzij het siliconen bandje kun je het horloge ook comfortabel gebruiken tijdens het fitnessen. De wijzerplaat heeft ook een digitaal display dat de belangrijkste metingen weergeeft. Een compleet overzicht kan worden bekeken in de app.


De voordelen van Withings Steel HR 36 mm + Extra Horlogebandje in één oogopslag:

 • Hartslagmeter
 • Automatische activiteitsherkenning
 • Slaap-tracker
 • 25 dagen batterijduur
 • Alles in één oogopslag

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

De Withings Steel HR Smartwatch 36 mm met extra siliconen band is met zowel een elegant design als functionaliteit een echte toevoeging in je dagelijks leven. Van stappen- en calorieteller, wekker en hartslagmeting, tot sleep tracker en meldingen scherm. Bovendien is de smartwatch volledig waterdicht tot een diepte van 50 meter en heeft hij een batterijlevensduur van 25 dagen. Deze smartwatch bevordert je gezondheid en is een mooi accessoire.

Productinformatie

 • Hartslagmeter: De Withings Steel HR Smartwatch meet continu de hartslag met behulp van innovatieve PPG-technologie (photoplethysmography).
 • Automatische activiteitsherkenning: Het horloge detecteert automatisch meer dan 10 activiteiten en slaat deze op in de app, waaronder hardlopen, zwemmen, tafeltennis en volleybal.
 • Slaap-tracker: De automatische slaapanalyse geeft een uitgebreid inzicht in je slaapcycli, wektijden en de slaapduur om je slaapgedrag duurzaam te verbeteren.
 • 25 dagen batterijduur: De levensduur van de batterij overtuigt met een duur van 25 dagen. Daarnaast beschikt de watch ook nog over een energiebesparende modus, die het horloge na het verstrijken van de normale levensduur nog een extra 20 dagen in leven houdt.
 • Alles in één oogopslag: Het digitale scherm van het horloge toont afwisselend je hartslag, aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, smartphone-meldingen en je wekker.

De Withings Steel HR Smartwatch 36mm + Extra Horlogebandje 18mm in actie

Een van de eerste smartwatches die je hartslag continu en betrouwbaar meet. Daarnaast zijn er twee modussen: de work-out en de smart-modus. De trainingsmodus wordt automatisch geactiveerd zodra het horloge een bewegingsactiviteit detecteert, waardoor hij vervolgens elke seconde je hartslag meet. De slimme modus is een pluspunt voor de levensduur van de batterij, omdat deze de meting beperkt tot regelmatige intervallen van ongeveer 10 minuten. Vervolgens kun je in de app de statistieken van je hart bekijken. Een handmatige wijziging van de Work-Out-modus is ook mogelijk door de knop ingedrukt te houden.

Geïntegreerde app

Dankzij activiteitsdetectie detecteert en slaat de Withings Steel HR Smartwatch automatisch meer dan tien activiteiten op in de app. Je hoeft dus niks extra's in te stellen tijdens het wandelen of tijdens een andere sport, het wordt namelijk automatisch herkend door je horloge. Zelfs zwemmen is mogelijk dankzij de waterdichtheid van de smartwatch.


De Steel HR is daarom de ideale assistent voor elke gelegenheid en dankzij het stijlvolle en klassieke ontwerp ook buiten het sporten om. Het is verkrijgbaar in twee verschillende maten: de kleinere versie heeft een diameter van 36 mm met een bandbreedte van 18 mm, de iets grotere versie heeft een diameter van 40 mm en een bandbreedte van 20 mm.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenDoorsnede 36 mm, band 18 mm
Gewicht39 gram
StroomvoorzieningGeïntegreerde accu, tot 25 dagen batterijduur
Waterdichtheid5 ATM
TypeSmartwatch
Inhoud doos1x Withings Steel HR Smartwatch, 2x silliconen bandje, 1x laadkabel, 1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Wat is het verschil met de Withings Steel?

Het verschil met de Withings Steel is de hartslagmeting. Maar ook de ingebouwde batterij is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het vorige model.

Is de Withings Steel HR Smartwatch waterdicht?

Ja, de Withings Steel HR Smartwatch heeft een waterdichtheid van 5 ATM en kan daarom worden gedragen onder de douche, in de regen of tijdens het zwemmen (tot 50 meter diepte).

Hoe werkt de communicatie tussen smartwatch en smartphone?

De communicatie en gegevensoverdracht van de twee apparaten verloopt via bluetooth. Maar een stabiele bluetooth-verbinding tussen de twee apparaten op elk moment van de dag is niet nodig, omdat de smartwatch bijvoorbeeld de gegevens ook aan het einde van de dag kan verzenden.

Welke informatie geeft het digitale scherm weer?

Het digitale scherm geeft de volgende informatie weer: continue hartslag, aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, tijd van wekker en smartphone-meldingen (sms, oproepen en kalenderherinneringen). Een verbinding is echter nodig voor de smartphone meldingen.

Hoe kan de Withings Steel HR Smartwatch je hartslag meten?

Withings maakt gebruik van PPG-technologie (photoplethysmography). Deze technologie maakt gebruik van door de huid overgedragen licht om pulsschommelingen van de bloedstroom in de bloedvaten te meten. Hiermee kan de hartslag worden bepaald.

Hoe laad ik mijn Withings Steel HR Smartwatch op?

De Withings Steel HR Smartwatch wordt opgeladen met de meegeleverde kabel.

Zijn de maten van de Withings Steel HR Smartwatches hetzelfde?

Nee, de Withings Steel HR Smart Watch is verkrijgbaar in twee verschillende maten: de ene heeft een diameter van 36 mm met een bandbreedte van 18 mm, de andere heeft een diameter van 40 mm met een bandbreedte van 20 mm.

Valt de Withings Steel HR Smartwatch automatisch uit nadat de batterijduur van 25 dagen is verstreken?

Nee, de pure levensduur van de batterij is 25 dagen, maar dan schakelt hij automatisch over naar de energiebesparende modus en kan hij nog 20 dagen worden gebruikt als horloge met stap- en slaapmeting. Alleen de hartslag wordt niet langer gemeten in deze energiebesparende modus.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie