• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.4

Airthings Wave Mini - Air Quality Monitor

Aanbevolen verkoopprijs € 79,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 79,00
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De Airthings Wave Mini houdt de luchtkwaliteit in je woning voor je in de gaten. Je kunt de gemeten waarden inzien in de overzichtelijke Airthings Wave app. Als een door jou ingestelde grenswaarde wordt overschreden, krijg je meteen een melding. Op die manier kun je hoofd- en keelpijn, huidirritatie en schimmelvorming voorkomen.


De voordelen van de Airthings Wave Mini in één oogopslag:

 • Uitgerust met vier sensoren
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit
 • Integratie in je smart home
 • Verhoog het comfort in huis
 • Waarschuwingen ontvangen

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard

Ervaar wat goede luchtkwaliteit voor je welzijn en gezondheid kan doen. De Airthings Wave Mini geeft je op bijna futuristische wijze inzicht in je binnenklimaat dankzij de slimme app, compatibiliteit met Google Assistant en de handige led op de voorkant van het apparaat. Vooral het feit dat je schimmels in het vroegste stadium kunt tegengaan is ontzettend waardevol. De TVOC-waarde kan tijdens de 7 dagen durende kalibratie nog wel eens een gekke kant op schieten, maar blijft daarna stabiel en betrouwbaar.

Productinformatie

 • Uitgerust met vier sensoren: De Airthings Wave Mini bepaalt de luchtkwaliteit aan de hand van vier meetwaarden: luchtvochtigheid, temperatuur, TVOC (total volatile organic compounds) en risico op schimmelvorming.
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit: Als je even voor het apparaat met je hand zwaait, gaat er een lampje branden dat je een indicatie geeft van de luchtkwaliteit. Groen licht betekent dat alle meetwaarden in orde zijn, geel licht dient als waarschuwingslampje en bij rood licht is je luchtkwaliteit slecht.
 • Integratie in je smart home: Als je al smart home apparaten in huis hebt, is het eenvoudig om de Airthings Wave Mini in je systeem te integreren. Hij is compatibel met zowel IFTTT als met Google Assistant.
 • Verhoog het comfort in huis: Vaak voel je je niet zo lekker maar blijft de oorzaak eigenlijk onbekend. De boosdoener zou best wel eens de matige luchtkwaliteit kunnen zijn. Met de Wave Mini behoud je het overzicht over je binnenklimaat en verhoog je op die manier je eigen welzijn en dat van je gezin.
 • Waarschuwingen ontvangen: Voordat de kwaliteit van de binnenlucht te slecht wordt en je hoofdpijn begint te krijgen, waarschuwt de Airthings Wave Mini je. Om dit te doen, stel je specifieke waarden in waarvan je wilt dat ze niet overschreden worden. Als deze worden bereikt, krijg je een melding.

Airthings Wave Mini in actie

Wanneer je schimmel ziet, is het helaas al te laat. Wacht dus niet langer en bescherm je huis en gezondheid met de Airthings Wave Mini. Het voorkomen van schimmelvorming helpt tegen astma en allergieën, en kan de kwaliteit van je slaap en je algemene gezondheid bevorderen.

Betrouwbare meting van de luchtkwaliteit

Vaak wordt het belang van goede, gezonde luchtkwaliteit onderschat. Met de Airthings Wave Mini behoud je het overzicht over een aantal van de belangrijkste factoren die de kwaliteit van je binnenklimaat bepalen. Natuurlijk worden luchtvochtigheid en temperatuur gemeten, maar ook het risico op schimmelvorming en de TVOC-waarde. Een TVOC-meting analyseert de hoeveelheid vluchtige organische stoffen in de lucht, bijvoorbeeld benzeen, tolueen, glycolen en terpenen. Deze gassen kunnen een toxisch effect hebben op je binnenklimaat en daarbij huidirritatie, hoofdpijn en allergieën met zich meebrengen. Je hebt er dus baat bij om de TVOC-waarde goed in de gaten te houden.


Wanneer je de Wave Mini voor het eerst aansluit, krijg je een melding dat de sensoren aan het kalibreren zijn. Waar de temperatuur- en luchtvochtigheidssensoren het binnen enkele minuten doen, heeft de TVOC-sensor 7 dagen nodig om te acclimatiseren en betrouwbare waarden te meten.

Lees meer
Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen80 x 80 x 26 mm
Gewicht135 g
VerbindingBluetooth
Smartlink
Stroomvoorziening3x AA batterijen
Meetinterval5 minuten
Inhoud doosAirthings Wave Mini
3x AA batterijen
Handleiding
Tafelstandaard
Garantie12 maanden
Installatie
FAQs
Hoelang gaan de batterijen in een Airthings Wave Mini mee?

De drie AA batterijen in een Airthings Wave Mini gaan ongeveer twee jaar mee.

Heb ik een app nodig om de Airthings Wave Mini te gebruiken?

Ja, de Airthings Wave app is hiervoor nodig. Hij is voor Android en iOS verkrijgbaar.

Hoe communiceert de Airthings Wave Mini met de app?

De gegevensoverdracht gebeurt via bluetooth.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie