• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.1

Google Nest Mini (Gen. 2) + Philips Hue White & Color Ambiance E27 Bluetooth + White Ambiance E27 Lamp

Niet beschikbaar

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 99,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Hey Google

Met deze set van Google Nest Mini en Philips Hue White and Color Ambiance E27 bluetooth + White Ambiance bulbs heb je een geweldige set om je smart home te upgraden. De spraakgestuurde speaker van Google ondersteunt je op vele manieren in het dagelijks leven, bijvoorbeeld door je te herinneren aan afspraken, berichten te lezen of muziek af te spelen. Je kunt je stem ook gebruiken om andere smart home apparaten, zoals je slimme lampen, te bedienen. Dit laatste stelt je in staat om je aangesloten huishoudelijke apparaten te bedienen vanaf je smartphone, waar je ook bent.


De voordelen van de Google Nest Mini + Philips Hue White and Color Ambiance + White Ambiance lampen in één oogopslag:

 • Google Assistant
 • Smart home hub
 • Toegang tot Google applicaties
 • Slimme schema's
 • Onderweg bedienen

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard

Met de Google Nest Mini plus een Philips Hue kleuren lamp en een White Ambiance lamp krijg je een spraakassistent die toegang heeft tot alle Google-functies, muziek afspeelt en een smart home hub is. Daarnaast ontvang je slimme lampen, die ervoor zorgen dat je altijd de juiste verlichting in huis hebt. We waren onder de indruk van hoe veel efficiënter en gemakkelijker een dag eruit ziet dankzij deze producten die zo klein zijn.

Meer details
Productinformatie

 • Google Assistant: Een van de beste features van de Google Nest Mini is de Google Assistant. Het is een van de krachtigste spraakherkenningssoftware. Hiermee kun je gesproken instructies geven en vragen stellen.
 • Smart home hub: De set van Google Nest Mini + Philips Hue White and Color Ambiance E27 is perfect compatibel, omdat de slimme luidspreker ook als hub functioneert. Je kunt er bijvoorbeeld de slimme lamp van Philips Hue mee bedienen.
 • Toegang tot Google applicaties: De slimme luidspreker werkt met alle Google-functies die je leven gemakkelijker maken. Deze omvatten Google Search, Calendar en Maps.
 • Draadloos dimmen: Optimale verlichting in elke ruimte en op elk moment door eindeloos dimmen en toegang tot een groot kleurenspectrum. Dynamische lichtaccenten zorgen voor de perfecte sfeer.
 • Onderweg bedienen: Je kunt de aangesloten huishoud apparaten eenvoudig onderweg bedienen en monitoren met je smartphone. Dus je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je het licht vergeten bent uit te doen.

Google Nest Mini + Philips Hue White & Color Ambiance + White Ambiance E27 in actie

Het pakket van Google Nest Mini + Philips Hue White & Color + White Ambiance Ambiance E27 lampen helpt je met talrijke dingen in je dagelijks leven. Het herinnert je aan afspraken, leest je de weersvoorspelling voor en heeft het juiste antwoord op al je vragen. De Philips Hue White & Color Ambiance lamp is een led kleurenlamp voor E27 fittingen. De lichtopbrengst van meer dan 800 lumen is ongeveer gelijk aan die van een 60 Watt lamp, maar het stroomverbruik bedraagt slechts 10 Watt, wat overeenkomt met de energie-efficiëntieklasse A. De lamp kan worden aangestuurd met behulp van een app. Om de lamp te gebruiken heb je niet per se een bridge nodig, je kunt hem via bluetooth ook zonder bridge bedienen. Als je een dergelijk systeem al thuis gebruikt, kun je het natuurlijk uitbreiden met de E27 led lamp.

De hulp voor je dagelijks leven

Philips Hue biedt ook vooraf ingestelde licht thema's die de concentratie bevorderen of je helpen ontspannen. Ook de mogelijkheid om de lamp niet alleen via smartphone/tablet en app te bedienen, maar ook spraakbesturing via een spraakassistent is handig. Dit kan met Google Assistant en zo kun je dus je lampen ook met je stem bedienen.


Google Nest Mini profiteert van de Google functies en is een geweldige smart home center, de slimme lamp zorgt ervoor dat je altijd de juiste verlichting in huis hebt. De twee producten werken dus perfect samen.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Eenvoudige installatie: met één klik kun je je apparaten toevoegen aan de Google Home-app. De configuratie wijst zich vanzelf.

Productkwaliteit 9

De slimme spraakassistent maakt gebruik van de uitgebreide database van Google. Je kunt dus spraakberichten over het nieuws, informatie over activiteiten en verzoeken voor routes op Google Maps uitvoeren.

App/Software 9

De app biedt een brede keuze aan functies. Het geeft je een volledig overzicht van wat er in elke situatie aan de hand is. De gebruikersinterface is eenvoudig en intuïtief.

Functionaliteit 10

Met Google Nest Mini kun je streaming diensten voor spraakopdrachten gebruiken om lichten van Philips Hue, thermostaten van Netatmo en meer te bedienen. Er worden voortdurend nieuwe compatibele producten en partners toegevoegd.

Betrouwbaarheid 10

De stem- en spraakherkenning werkt goed. Alleen moeten wel precieze vragen worden gesteld. Als je iets niet goed begrijpt, helpt je Google-assistent met een uitgebreide selectie aan suggesties.

Ontwerp 9

De Google Nest Mini is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en lichtgrijs. Vanwege het eenvoudige maar moderne ontwerp past het in ieder interieur.

Gegevensbescherming 9

Hoge beveiligingsstandaard en verificatie op meerdere niveaus.

Prijs-kwaliteit 8

Ondanks zijn compacte formaat biedt de Google Nest Mini bijna alle functies van zijn grote broer. Het is een luidspreker, wekker en slimme bediening voor thuis en meer in één en dat voor een geweldige prijs.

Eenvoudige installatie: met één klik kun je je apparaten toevoegen aan de Google Home-app. De configuratie wijst zich vanzelf.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenGoogle Nest Mini: 9,8 cm, hoogte: 4,2 cm
Kabel: 1,5 m
Philips Hue Led Lamp: 6,2 x 6,2 x 11 cm
Product gewichtGoogle Nest Mini: apparaat: 181 g
Netstroom en kabel: 75 g
StroomvoorzieningGoogle Nest Mini: 5 V, 1,8 A netstroom (inbegrepen)
Ondersteunde besturingssystemenGoogle Home Mini: Android 5.0 of hoger, iOS 9.1 of hoger
IngangenGoogle Home Mini: Micro-USB (alleen voor netstroom)
DriverGoogle Home Mini: 40-mm driver
Inhoud doosGoogle Home Mini, handleiding, netstroom en kabel,
2x Philips Hue Led Lamp, handleiding
Installatie
FAQs
Met welke apparaten kan ik Philips Hue-producten gebruiken?

Philips Hue is compatibel met Apple-apparaten van iOS versie 6.0 en Android-apparaten vanaf versie 2.3.

Kan ik de Philips Hue White and Color Ambiance lampen onderweg bedienen?

Ja, de lampen kunnen overal worden aangestuurd in combinatie met een Philips Hue Bridge (apart verkrijgbaar). De bridge en de app moeten geautoriseerd zijn in het Meethue portaal.

Kan ik mijn Philips Hue-lampen bedienen met de Google Nest Mini?

Ja, Phillips Hue is een van de vele compatibele producten voor Google Assistant.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie