• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.1

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + Google Nest Hub (Gen. 2)

1

€ 219,99 € 164,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 219,99 € 164,95

1

€ 99,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Hub (Gen. 2) - Smart Display
Aantal:

1

€ 99,99
Aanpassen
€ 99,99

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 259,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De slimme tado° V3+ Starter Kit uit het tado° basisstation en een tado° thermostaat. Daarnaast krijg je de handige Google Nest Hub, waarmee je onder andere je tado° thermostaat en andere slimme apparaten via spraakopdrachten kunt bedienen. Met slimme verwarming kun je je wooncomfort verhogen en tegelijkertijd tot wel 31% besparen op je verwarmingskosten. Via de tado° app heb je altijd en overal toegang tot je verwarming. 

De voordelen van de slimme radiator Starter Kit van tado° + Google Nest Hub (Gen. 2) in één oogopslag:

 • Start direct dankzij de meegeleverde tado° bridge
 • V3+ voor betere luchtkwaliteit
 • Tijdschema's nemen het werk over
 • Bespaar tot 31% op verwarmingskosten
 • Sleep Sensing en handgebaren
 • Nauwkeurige spraak-response
 • Duurzaam design

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Geniet van meer comfort en bespaar ondertussen enorm op je stookkosten. Met tado° ervaar je hoe slim verwarming kan zijn. Mede dankzij de geofencing-technologie kom je in een voorverwarmd huis aan, gaat je verwarming automatisch uit wanneer je het huis verlaat en nog veel meer. Met de Google Nest Hub (Gen. 2) is een simpele spraakopdracht genoeg om je verwarming een graadje hoger te zetten maar bijvoorbeeld ook om YouTube-video's af te spelen of om een timer te zetten wanneer je aan het koken bent en je je handen vol hebt.

Meer details
Productinformatie

 • Meegeleverde tado° bridge: De meegeleverde tado° Bridge is de link tussen de tado° app (V3+) en je slimme thermostaten. Na een eenvoudige verbinding tussen Bridge en thermostaat kun je onmiddelijk gebruik maken van de diverse nieuwe functies van tado°.
 • V3+ voor betere luchtkwaliteit: De nieuwe Climate Assistant zorgt voor een beter binnenklimaat door de binnen- en buitenlucht te monitoren.
 • Tijdschema's nemen het werk over: Vooral vloerverwarmingssystemen hebben veel tijd nodig om op te warmen. De tado° V3+ slimme thermostaat verwarmt je kamers met slimme tijdschema's op de tijden dat jij het wilt.
 • Bespaar tot 31% op verwarmingskosten: Als muurthermostaat of voor vloerverwarming bespaart tado° tot 31% op verwarmingskosten per jaar. Een grafisch rapport van je gebruik geeft aan wanneer je mogelijk onnodig verwarmt. De energiebesparingen worden onder andere mogelijk gemaakt door Geofencing (via een abonnement verkrijgbaar) en het detecteren van open ramen.
 • Soli sensor brengt meer mogelijkheden: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Accurate respons dankzij 3 Far-field microfoons: Spraakopdrachten verlopen extra soepel dankzij 3 ingebouwde Far-field microfoons. Je kunt met gemak de Hub bedienen vanaf de andere kant van een kamer terwijl je met iets anders bezig bent. Google Nest maakt het gemakkelijk voor je.
 • Gemaakt van 54% gerecycled plastic: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, fungeert de Google Nest Hub ook als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie is eenvoudig. Schroef de wanddraadjes op de thermostaat en je bent klaar. Als er echter een Extension Kit nodig is, moet je het bevestigen helaas laten doen door een professional.

Productkwaliteit 9

De compatibiliteit met de meeste ketelsystemen is verrassend. tado° weet een lastig klusje zoals het achteraf inbouwen van verwarmingssystemen op een eenvoudige manier mogelijk te maken voor iedereen.

App/Software 9

De tado° app is zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft je een direct overzicht van alle kamers, maakt het mogelijk om tijdschema's te beheren en biedt je ook een geweldige gebruikersinterface.

Functionaliteit 10

Intelligente tijdschema's, handmatige app controle rechtstreeks op het apparaat, geofencing, verbruiksstatistieken compatibel met Google Assistant, Sleep Sensing.

Betrouwbaarheid 9

De muurthermostaat meet nauwkeurig de huidige temperatuur en zorgt dat de kamer op energiezuinige wijze tot de gewenste temperatuur wordt verwarmd. De tijdschema's werken ook als het internet uitvalt.

Ontwerp 9

De tado° thermostaat en de bridge hebben een futuristische uitstraling. Het touch bedieningspaneel zier er zeer aantrekkelijk uit met led temperatuurweergave direct op de thermostaat.

Gegevensbescherming 9

tado° werkt via de cloud. Alle gegevens worden continu versleuteld verzonden tussen server en bridge.

Prijs-kwaliteit 9

Voor vloerverwarming of ter vervanging van de oude muurthermostaat. tado° is zeker de moeite waard en al zich uiteindelijk terugbetalen.

De installatie is eenvoudig. Schroef de wanddraadjes op de thermostaat en je bent klaar. Als er echter een Extension Kit nodig is, moet je het bevestigen helaas laten doen door een professional.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° thermostaat: 104 x 104 x 19 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g, tado° Bridge: 61 g
Weergave en bedieningLed-matrix: 10 x 19 led's, 32 x 20 mm knoppen: 2x touch, 1x normale knop
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: netstroom of 3 x AAA batterijen, tado° Bridge: netadapter
Inhoud doos1x tado° Bridge, 1x tado° thermostaat, Google Nest Hub (Gen. 2), 2 x klevende pads, 2 x behuizing schroef, 2 x schroeven, 2 x pluggen, stickers voor bedrading, netstroom kabels, usb kabel, 1x ethernet kabel
Installatie
FAQs
Hoe meet de slimme thermostaat van tado° de temperatuur in een kamer?

De tado° muurthermostaat is voorzien van een temperatuursensor. Deze meet de temperatuur en past de huidige temperatuur aan naar de gewenste temperatuur.

Hoeveel tado° slimme thermostaten kan ik per kamer installeren?

Je kunt één slimme tado° thermostaat en zeven slimme tado° radiator thermostaten per kamer installeren.

Kan ik de tado° slimme thermostaat later met radiator thermostaten verbinden?

Ja, je kunt thermostaten uit één kamer groeperen in de app. Je bepaalt dan ook van welke thermostaat de temperatuur voor alle anderen gemeten moet worden. Als je een combinatie van een muurthermostaat en meerdere radiatorthermostaten in één kamer hebt, is de muurthermostaat de beste keuze. Deze meet de temperatuur nauwkeuriger omdat hij niet direct op een radiator bevestigd is.

Detecteert tado° geopende ramen?

Ja, de tado° thermostaten registreren de temperatuurdaling en onderbreken dan automatisch het verwarmingsproces. Zodra het raam gesloten is, schakelt de verwarming weer in.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Werkt Google Nest Hub (2e generatie) met Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die werken met video transmissie goed weer te geven op de Hub.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie