• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.4

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ + Google Nest Hub (Gen. 2)

1

€ 149,99 € 139,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge
Aantal:

1

€ 149,99 € 139,00
Aanpassen
€ 149,99 € 139,00

1

€ 99,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Hub (Gen. 2) - Smart Display
Aantal:

1

€ 99,99
Aanpassen
€ 99,99

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 229,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

Deze set bevat een tado° slimme radiatorthermostaat starter kit en een Google Nest Hub. tado° maakt je huis slim, de radiatorthermostaat in de tado° app geeft je een goed overzicht van je verbruik en helpt je actief kosten te besparen! Daarnaast bevat de set de Google Nest Hub, een smart display met geïntegreerde spraakassistent. Uitgerust met de functies van de Google Assistant, helpt hij je met verschillende dingen in het dagelijks leven.

De voordelen van de tado° starter kit + Google Nest Hub in één oogopslag:

 • Met tado° alles onder controle
 • Eenvoudige installatie
 • Energiekosten besparen
 • Sleep Sensing en handgebaren
 • Nauwkeurige spraak-response
 • Duurzaam design

Expert review
9.4
Getest door tink expert
Sonik

Een geweldige set voor iedereen die slim door het dagelijks leven wil worden begeleid en tegelijkertijd effectief energie wil besparen. tado° maakt dit mogelijk met zijn slimme thermostaten, die je energieverbruik in de gaten houden en de temperatuur efficiënt regelen, zodat je altijd een aangename temperatuur in huis hebt. De Google Nest Hub (Gen. 2) is een geweldige aanvulling op dit product, zodat je verschillende smart home apparaten kunt bedienen en kunt genieten van alle andere functies van de Google Nest familie.

Meer details
Productinformatie

 • Met tado° alles onder controle: De tado° radiatorthermostaat werkt via de tado°-bridge, waardoor je te allen tijde al je thermostaten en dus ook je energiebalans in de gaten kunt houden.
 • Eenvoudige installatie: tado° heeft bij de ontwikkeling van zijn producten bijzondere nadruk gelegd op een eenvoudige installatie, die zonder een technicus kan worden uitgevoerd. Je bent klaar om de slimme producten te gebruiken zodra je de thermostaat in huis hebt.
 • Energiekosten besparen: tado° past zich aan de omstandigheden van je huis aan, de thermostaat zorgt ervoor dat de radiator zo efficiënt mogelijk verwarmt. Om je verwarming zo efficiënt mogelijk te regelen, zijn lokale weersvoorspellingen geïntegreerd in het systeem. Om de thermostaat zo goed mogelijk op je dagelijkse ritme af te stemmen, kun je schema's maken volgens welke je vervolgens wilt verwarmen.
 • Soli sensor brengt meer mogelijkheden: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub (Gen. 2) bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Accurate respons dankzij 3 Far-field microfoons: Spraakopdrachten verlopen extra soepel dankzij 3 ingebouwde Far-field microfoons. Je kunt met gemak de Hub bedienen vanaf de andere kant van een kamer terwijl je met iets anders bezig bent. Google Nest maakt het gemakkelijk voor je.
 • Gemaakt van 54% gerecycled plastic: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, fungeert de Google Nest Hub ook als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.

Expert review
9.4
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 10

Boren, ontluchten of het gebruik van schroeven is niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de oude thermostatische radiatorknop los te draaien en de tado° slimme radiatorthermostaat erop te draaien.

Productkwaliteit 9

Beide apparaten zijn zo ontworpen dat ze een lange levensduur hebben en lang meegaan!

App/Software 9

Duidelijk ontwerp en eenvoudige bediening. Een echte toevoeging voor je slimme producten.

Functionaliteit 10

Tijdschema's, energie besparen, Geofencing, spraakbesturing, app besturing en meer.

Betrouwbaarheid 9

Als alle instellingsaanbevelingen worden opgevolgd, zal alles goed werken. De levensduur van de batterij is nog steeds een beetje kort. Toch kunt je met het systeem veel energie besparen.

Ontwerp 10

Zowel Google Nest als tado° hebben een strak design. Beide overtuigen met een klassiek, modern design, dat uitstekend past in je woning.

Gegevensbescherming 8

Voor de apparaten vertrouwt tado° op standaarden voor gegevensbeveiliging die ook bij internetbankieren worden gebruikt.

Prijs-kwaliteit 9

Een geweldige prijs voor een geweldig duo!

Boren, ontluchten of het gebruik van schroeven is niet nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de oude thermostatische radiatorknop los te draaien en de tado° slimme radiatorthermostaat erop te draaien.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° Slimme Radiatorthermostaat: 78 x 52 mm (7" touchscreen met Ambient EQ)
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Google Nest Hub (Gen. 2): 69,5 x 177,4 x 120,4 mm
Product gewichttado° Slimme Radiatorthermostaat: 178g
tado° Bridge: 61g
Google Nest Hub: 558g
Verbindingwifi, bluetooth
StroomvoorzieningNetstroom kabel: 1,5 m
Inhoud doosGoogle Nest Hub (Gen. 2), netstroom kabel, handleiding, veiligheids- en garantieinformatie
tado° Radiatorthermostaat: 1x tado° Slimme Radiatorthermostaat, 1x tado° Bridge, handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Hoe meet de tado° slimme radiatorthermostaat de temperatuur?

De tado° slimme radiatorthermostaat heeft een ingebouwde temperatuursensor. Het meet de huidige temperatuur en past het naar de te wensen temperatuur aan.

Wat kan ik doen als de temperatuurmeting van de tado° slimme radiatorthermostaat onnauwkeurig is?

Ten eerste: dit kan gebeuren omdat de tado° de temperatuur direct bij de radiator meet. Er zijn twee opties om uit te kiezen: een correctiewaarde kan worden ingesteld voor de specifieke kamer in de app. Gebruik daarom eerst een externe sensor om de temperatuur in het midden van de ruimte te meten. Je kunt dan de afwijking in de app corrigeren door het verschil tussen de twee temperatuursensoren in te voeren.Je kunt ook een tado° slimme thermostaat installeren. De wandthermostaat meet dan de temperatuur van de kamer op een andere plek dan bij de radiator en kan vervolgens de slimme radiatorthermostaten hierop aansturen.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Werkt Google Nest Hub (2e generatie) met Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die werken met video transmissie goed weer te geven op de Hub.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie