• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + 2x Radiatorknoppen (3 totaal)

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 269,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Met de tado° starterkit V3+ inclusief 3 thermostaten en een tado° bridge kun je tot en met drie ruimtes uitrusten met slimme technologie. Zo zorg je niet alleen voor een goed verwarmd huis, maar je stookkosten zullen ook aanzienlijk naar beneden gaan, terwijl je comfort drastisch toeneemt.


De voordelen van de tado starterkit V3+ in één oogopslag:

 • Tijdschema's
 • Analyse van lucht binnenshuis
 • Eenvoudige montage
 • Bespaar tot 28% op je stookkosten
 • Uitbreidbaar en premium-functies

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

De slimme thermostaat in de starterkit V3+ is een goede optie om je wooncomfort op een slimme manier te verbeteren. Terwijl de tijdschema's en andere features altijd voor een aangename kamertemperatuur zorgen, bespaar je met de starterskit op een duurzame wijze op de verwarmingskosten en voorkom je dat je 's ochtends in een ijskoude badkamer komt of de verwarming de hele nacht aan laat staan.

Meer details
Productinformatie

 • Individuele instelling: Stel eenmalig een tijdschema in voor je week om kort voordat je opstaat en naar werk vertrekt dat je van een verwarmd huis kunt genieten. Verandert je schema ongepland? Dan kan je altijd nog handmatig in de app dingen aanpassen of aan de thermostaat zelf de verwarming starten of stoppen.
 • Voor een beter gevoel: De nieuwe functie in de V3+ zorgt ervoor dat er altijd een aangenaam en gezond binnenhuisklimaat is. Daarbij wordt je regelmatig via de app over kwaliteitsschommelingen geïnformeerd.
 • Eenvoudig te installeren: Door de drie meegeleverde adapter ringen past de tado° V3+ thermostaat op bijna alle gangbare verwarmingen. De montage verloopt eenvoudig en snel en kan zonder problemen worden aangesloten, zelfs als je niet veel verstand hebt van verwarmingen.
 • Bespaar tot en met 28% op warmtekosten: Met het geschikte tijdschema zorg je niet alleen voor een schone lucht in je eigen huis, je bespaart tegelijkertijd ook verwarmingskosten, terwijl je comfort toeneemt.
 • Premium-functies lonen: Op het moment dat tado° merkt dat de laatste het huis verlaat of als er een raam wordt geopend, ontvang je een bericht om de bijbehorende functie te activeren. Met de auto-assist wordt de plaats afhankelijke besturing en het herkennen of een raam wordt geopend volledig geautomatiseerd. Zo kun je de besturing aan tado° overlaten en van nog meer gemak genieten. De auto-assist kost 3,99 euro per maand en op ieder moment ook weer opgezegd worden.
 • Ook geschikt voor huurwoningen: Zonder boren of andere blijvende veranderingen kan je je oude thermostaat makkelijk voor een slimme tado° thermostaat vervangen. Alles wat je daarvoor nodig hebt, wordt meegeleverd.
 • Synchroniseer meerdere thermostaten: Als je in één ruimte twee verwarmingen hebt, kan je in de app eenvoudig deze twee verwarmingen in dezelfde ruimte indelen om de instellingen op elkaar af te stemmen.

tado° starterskit V3+ met 3 radiatorknoppen in actie

De tado° V3+ thermostaat is met zijn nieuwe functies in het oude, vertrouwde ontwerp een echte toevoeging. De installatie is bijna niet makkelijker te maken. De bridge aansluiten, de bijgeleverde ethernet kabel met je router verbinden, de oude radiatorthermostaat losschroeven, adapter ring kiezen, nieuwe tado° V3+ thermostaat met horizontaal display aanbrengen en duurzaam verwarmingskosten besparen, terwijl de temperatuur zich automatisch aan jouw verloop van de dag aanpast.

Meer comfort in huis

De nieuwe V3+ generatie heeft technisch een aantal vernieuwingen te bieden. Zo is de binnenlucht-comfort functie ingebouwd om het binnenhuisklimaat in de gaten te houden. Zo ben je zeker dat je binnenhuisklimaat steeds in het groene gebied blijft, doordat de buitenlucht gemeten wordt en je door de app over de status wordt geïnformeerd. Tegelijkertijd werkt de sterke processor in de V3+ thermostaat nog sneller. Hiermee ontvang je individuele analyses van hoe je je verwarming gebruikt, maak je schema's en, als je dat wilt, kun je ook je verwarming bedienen met behulp van de app. Het gebruik van de meest populaire spraakassistenten zoals Google Assistant en de integratie in de Apple HomeKit zijn ook mogelijk. Je krijgt volledige automatisering met het nieuwe abonnement (€3,99 per maand / op elk moment opzegbaar). De Auto-Assist functie neemt de volledige controle over het verwarmingssysteem over. Geofencing en het herkennen van een open raam zijn ook mogelijk zonder abonnement.


De tado° Starter Kit V3+ met 3 thermostaten en bridge zorgt voor een geweldige manier om het wooncomfort te verhogen en de stookkosten tot 31% te verlagen. Slimme functies en analyses helpen je om een gezond en aangenaam binnenklimaat te behouden en op een efficiënte en slimme manier te verwarmen. Beschreven prijsverschillen en/of besparingen zijn gebaseerd op de door de fabrikanten aanbevolen prijzen.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Eenvoudig het oude ventiel afschroeven, adapter kiezen en nieuw ventiel aanbrengen. Volledig te installeren zonder schroeven of boren.

Productkwaliteit 9

De thermostaten bestaan uit gehard kunststof en hebben een erg robuuste uitstraling.

App/Software 9

De nieuwe V3+ app is met zijn nieuwe functies een echte toevoeging en biedt een nieuwe, intuïtieve mogelijkheid om jouw huis optimaal te verwarmen.

Functionaliteit 10

Tijdschema's, handmatige app-besturing, handmatige sturing aan het apparaat zelf, compatibel met spraakassistent, binnenhuislucht-analyse en uitbreidbaar met premium-functies.

Betrouwbaarheid 9

Zelfs wanneer het internet wegvalt, lopen de tijdschema's nog goed en bij handmatige schakeling reageren de thermostaten direct.

Ontwerp 9

Tijdloos ontwerp met een modern accent.

Gegevensbescherming 9

Alle data wordt versleuteld tussen de tado° cloud en de bridge om vervolgens doorgestuurd te worden naar het eindapparaat.

Prijs-kwaliteit 9

Een eenvoudige optie om je wooncomfort te verhogen terwijl de bespaarde verwarmingskosten ervoor zorgen dat de set zichzelf terugbetaald.

Eenvoudig het oude ventiel afschroeven, adapter kiezen en nieuw ventiel aanbrengen. Volledig te installeren zonder schroeven of boren.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productmatentado° thermostaat: 78 x 52 x 52 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 110 g
tado° Bridge: 61 g
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: 3V DC batterij (2 x AA batterijen)
tado° Bridge: netstroom
Type en bedieningLed display, handmatig met draaiwieltje of via de app
SensorenTemperatuur
Luchtvochtigheid
Omgevingslicht
Inhoud doos3x tado° thermostaat
1x tado° bridge
2x kleefpads
3x AA batterijen
2x schroeven
2x Plakkers voor bekabeling
1x voedingsbron
1x ethernet kabel
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Voor welke functies van de V3+ versie heb ik een abonnement nodig?

De auto-assist functie automatiseert geofencing en raam-open-herkenning voor volledige comfort. De kosten hiervoor bedragen 2,99 euro per maand en het abonnement is maandelijks op te zeggen.

Wat is de functie van auto-assist bij de slimme V3+ thermostaat?

Auto-assist neemt alle instellingen voor je over om op deze manier zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Daarbij wordt de verwarming geregeld wanneer bijvoorbeeld de laatste persoon het huis verlaat, en de eerste persoon weer thuiskomt.

Welke verwarmingssystemen zijn met tado° compatibel?

De systemen van onder andere de volgende producenten worden ondersteund: Danfoss, Oventrop, Braukmann, Heimeier, Junkers, Honeywell, Rossweiner. Door de drie verschillende meegeleverde adapter ringen passen de thermostaten op haast alle gangbare verwarmingssystemen. Let wel op dat het standaard-ventiel van de verwarming een schaal van 1 tot 5 heeft.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie