• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + Radiatorknop

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 199,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Met tado's slimme radiatorthermostaat Starterkit V3+ zorg je voor een modern verwarmingssysteem in huis. De set bevat twee thermostaten en een Bridge waarmee je maximaal twee kamers kunt bedienen. Zo heb je maximale comfort én een lagere energierekening.


De voordelen in één oogopslag:

 • Automatische tijdschema's
 • Werkt met geofencing
 • Inclusief weersvoorspellingen
 • Je verwarming altijd in zicht
 • Bespaar tot 28% aan energiekosten
 • Nieuwe Auto-Assist functie (3,99 euro p.m./maandelijks opzegbaar)

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Deze bundel producten maakt slim verwarmen uiterst eenvoudig. Functies zoals tijdschema's, geofencing, handmatige bediening of via de app zorgen ervoor dat jij lekker achterover kunt leunen terwijl het tado° systeem zijn werk doet. Zo bespaar je niet alleen een hoop geld, maar heb je altijd de juiste temperatuur in huis om lekker te ontspannen.

Meer details
Productinformatie

 • Tijdschema's voor je dagelijkse routine: Je bepaalt zelf wanneer en hoe je je huis wilt verwarmen met de tado° app. Zo maak je eenvoudig dag- of weekschema's met je ideale temperatuur. Bovendien kun je altijd en overal het aantal graden snel aanpassen.
 • Innovatieve geofencing: Het tado° systeem past de temperatuur op basis van locatie automatisch aan (via een abonnement verkrijgbaar). Als er niemand in huis is, wordt de temperatuur lager ingesteld. Als je dichter bij huis komt, spring de verwarming automatisch aan.
 • Super comfortabel: De Auto-Assist functie maakt je leven eenvoudiger met locatiebepaling en de detectie van open ramen. Zo regelt het systeem alles op de achtergrond, zonder dat je er iets aan hoeft te doen. De Auto-Assist functie is beschikbaar voor 3,99 euro per maand. Het abonnement gaat via tado° en is maandelijks opzegbaar.
 • Volledig overzicht via de app: Met de app heb je altijd toegang tot je gegevens. Je ontvangt inzichtelijke rapporten over het temperatuurverloop en op welke tijdstippen je radiator heeft aangestaan. Hiermee kun je snel verdere optimalisatie-opties ontdekken.
 • Bespaar tot 28% aan stookkosten: Je hoeft nooit meer de verwarming uit te zetten als je van huis bent of bang te zijn dat de thermostaat opeens aanslaat. Dankzij deze starterkit heb je een optimaal verwarmingssysteem en een comfortabel huis.
 • Simpele installatie: De radiatorthermostaat kan op de gebruikelijke manier worden gemonteerd en is binnen een paar minuten geïnstalleerd. Past het niet? Probeer dan de verloopringen in de starterkit. Tijdens het installeren hoef je het water niet af te sluiten. Verbind als laatste de Bridge met de router en binnen de kortste keren heb je een werkend, slim systeem.

tado° Slimme Radiatorthermostaat Starterkit V3+ in actie

De tado° Slimme Radiatorthermostaat Starter Kit V3+ bestaande uit twee radiatorknoppen met horizontaal display en Bridge is gemakkelijk en snel te installeren. Voorzie de Bridge van stroom en vervang de oude radiatorknoppen door de slimme thermostaten uit de starter kit. Hebben de oude knoppen een normaal ventiel? Dan schroef je de slimme radiatorthermostaten er gewoon op. Mocht dit niet werken, probeer dan de bijgeleverde verloopringen. Vervolgens stel je alles gemakkelijk in met de app. Je ervaart al snel een fijnere temperatuur in huis én een lagere energierekening. De nieuwe functies van de V3+ generatie, zoals de Auto-Assist functie, zorgen voor een optimaal verwarmingssysteem.

Spraakbesturing

Het tado° systeem werkt samen met de slimme speakers van Google Home en Apple HomeKit. Je sluit je verwarmingssysteem dus makkelijk aan op andere Smart Home-oplossingen. Elk huis is anders. Daarom verwerkt tado° de eigenschappen van het gebouw in de temperatuurregeling waardoor het systeem helemaal wordt afgestemd op je huis. Leun achterover en laat het systeem de rest doen. Met tado° heb je op altijd thuis een aangename temperatuur, ook in de winter! Beschreven prijsverschillen en/of besparingen zijn gebaseerd op de door de fabrikanten aanbevolen prijzen.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

De installatie is eenvoudig en is binnen een paar minuten gebeurd.

Productkwaliteit 9

De apparaten werken goed met elkaar samen. De slimme thermostaat zorgt voor comfort en besparingen op je stookkosten.

App/Software 9

Duidelijk ontwerp en simpele bediening. Een plezier voor iedere gebruiker.

Functionaliteit 10

Meer controle, Innovatieve geofencing, weersverwachtingen, overzichtelijke rapporten, eenvoudige installatie, bespaart op stookkosten.

Betrouwbaarheid 9

De tado° Starter kit is betrouwbaar en past de temperatuur aan jouw behoeften aan. Ook de spraakherkenning van de Google Home Mini werkt zonder problemen.

Ontwerp 9

Vanwege het witte minimalistische ontwerp past de tado° Starterkit gemakkelijk in elk interieur.

Gegevensbescherming 9

De apparaten van tado° zijn beschermd met dezelfde protocollen voor gegevensbescherming als bij online bankieren.

Prijs-kwaliteit 9

De tado° Starter kit zorgt voor langdurige kostenbesparing en een energiezuinig huis.

De installatie is eenvoudig en is binnen een paar minuten gebeurd.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm, tado° Radiatorthermostaat: 78 x 52 mm
Gewichttado° Bridge: 61g, tado° Radiatorthermostaat: 110g
ConnectiviteitWifi
Stroomvoorziening 3.0 VDC - (2 x AA-batterijen, 1.200 mAh. Levensduur ca. 2 jaar)
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Inhoud verpakking2x tado° radiatorthermostaat, 1x tado° Bridge, 1x usb-kabel, 1x netvoedingsadapter, 1x ethernet kabel, 2x AA-batterijen, 6x verloopringen
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Wat is het verschil tussen de Bedrade en Draadloze Slimme Thermostaat?

De Bedrade Slimme Thermostaat vervangt bestaande bedrade kamerthermostaten. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden om je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming aan te sturen. De Draadloze Slimme Thermostaat communiceert draadloos met je verwarmingsketel via de meegeleverde Draadloze Ontvanger.

Hoe weet ik of ik een Bedrade of Draadloze Slimme Thermostaat nodig heb?

Je hebt een Bedrade Slimme Thermostaat nodig als je een bestaande bedrade thermostaat wilt vervangen, die bijvoorbeeld met je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming is verbonden. Als je verwarmingsketel een draadloze thermostaat of geen thermostaat heeft, kun je je verwarmingssysteem met de Draadloze Slimme Thermostaat aansturen.

Hoe werkt de Slimme Thermostaat?

Alle Starterskits bevatten een tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Het communiceert draadloos met je Slimme Thermostaat en zorgt ervoor dat je je verwarmingssysteem op afstand kunt aansturen met de tado° app. De Bedrade Slimme Thermostaat is direct aangesloten op je verwarmingsketel of hydronische vloerverwarming. De Draadloze Slimme Thermostaat - Starterskit, bevat een Draadloze Temperatuursensor die communiceert met een Draadloze Ontvanger, die op je verwarmingsketel is aangesloten.

Kan ik de Slimme Thermostaat zelf installeren?

Beide varianten van de Slimme Thermostaat kunnen zelf geïnstalleerd worden. Volg eenvoudig de stap-voor-stap-instructies in onze online installatie-assistent op. Of je kunt een erkende installateur boeken.

Hoe weet ik of mijn verwarmingssysteem compatibel is met de Slimme Thermostaat?

tado° werkt met alle gangbare systemen en de meeste fabrikanten.

Wat is een Starterskit?

De Starterskit bevat de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. De Internetbridge communiceert draadloos met je Slimme Thermostaat. Je hebt maar één Starterskit met Internetbridge per tado° woning nodig maar een Starterskit is noodzakelijk als basis van je tado° opstelling.

Kan ik meer Slimme Thermostaten aan mijn Starterskit toevoegen?
Je kunt tot 25 Slimme Thermostaten, Slimme Radiatorknoppen en Accessoires aan je tado° Woning toevoegen. Je kunt bijvoorbeeld je verwarming in iedere kamer individueel aansturen door Slimme Radiatorknoppen aan je radiatoren toe te voegen.
Kan ik mijn Slimme Thermostaat met mijn Smart Speaker bedienen?

Net als alle tado° apparaten kunnen je Slimme Radiatorknoppen aangesloten worden op Alexa, Google Assistant en Apple Homekit.

Is er garantie?

Ja. Wij bieden 2 jaar garantie.

Kan ik de Slimme Thermostaat terugsturen als ik niet tevreden ben?

Wij garanderen dat je energie bespaart met tado°. Als je niet tevreden ben of tado° heeft niet genoeg bespaard, kun je je geld terug vragen.

Ik huur mijn woning, kan ik ook Slimme Thermostaten installeren?

Je kunt zelfs tado° gebruiken als je in een huurwoning woont. Plaats de oude apparaten eenvoudig terug, wanneer je verhuist.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie