• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.4

tedee keypad

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 99,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 99,00
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies

De voordelen van de tedee keypad in één oogopslag:

 • Gemakkelijke installatie
 • Toegang met toegangscode
 • Open de deur zonder smartphone
 • Draadloze aansluiting
 • Deel toegangscodes met gasten

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard

Met deze tedee keypad kun je voortaan met een toegangscode de deur ontgrendelen. Ideaal voor als je ook zonder smartphone je tedee slot wilt bedienen. Verleen veilige toegang aan gasten en houd via de tedee-app in de gaten wie er wanneer naar binnen is gegaan. Via de app heb jij de volledige controle over de toegang. Hier activeer je toegangscodes, stel je tijdslimieten in en hef je ze op. Ook krijg je meldingen wanneer de deur is ontgrendeld. Het keypad is ook erg geschikt als je een voordeur deelt met meer personen.

Meer details
Productinformatie

 • tedee keypad: Deze tedee keypad is een uitbreiding van je tedee systeem. Met de keypad heb je geen sleutel of app meer nodig. Handig voor als je niet altijd je smartphone op zak hebt of de deur met meerdere mensen deelt.
 • Deel veilig met gasten: Je kunt tot wel 100 actieve toegangscodes gebruiken en veilig delen met gasten. Wijs unieke codes toe aan gasten voor meer veiligheid zodat je precies kunt zien wie er wanneer de deur gebruikt. In de app krijg je via het activiteitenlogboek een handig overzicht. Met de tedee-app heb jij de volledige controle over de virtuele sleutels die je met gasten hebt gedeeld. Je kunt toegangscodes aanmaken, activeren voor een bepaalde tijd of opheffen. Een toegangscode bestaat uit 5 tot 8 cijfers.
 • Veiligheid en privacy: De keypad zelf slaat geen gegevens op, maar maakt enkel verbinding met het tedee slot. Het tedee slot maakt gebruik van een beveiligde cloud waar je gegevens veilig worden opgeslagen.
 • Eenvoudige bevestiging: Je bevestigt de keypad zeer eenvoudig via een kleefband aan de achterzijde of met schroeven. Hij werkt met drie AAA-batterijen en is dus geheel draadloos. Tot slot heeft de keypad een IP65-classificatie. Dit betekent dat de behuizing volledig stofdicht en sproeiwaterdicht is.
 • Bediening via de tedee-app: De tedee-app is is eenvoudig in gebruik en voorzien van alle gewenste functies. Hier heb je de controle over de actieve toegangscodes en krijg je meldingen wanneer iemand de deur met de toegangscode gebruikt.

Expert review
8.4
Getest door tink expert
Richard
Installatie 8

De tedee keypad is eenvoudig te installeren. Geheel draadloos op batterijen en door middel van een plakstrip of schroeven aan de muur te bevestigen.

Productkwaliteit 8

De producten van tedee zijn gemaakt van stevige materialen en voelen degelijk aan.

App/Software 8

De tedee app wordt gekenmerkt door intuitief gebruik, is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast is de app uitgerust met alle gewenste functies voor een slim vergrendelingssysteem.

Functionaliteit 9

Met de keypad kun je toegang eenvoudig beheren door allerlei functies via de app. Hier kun je tot wel 100 actieve toegangscodes aanmaken en heb je de volledige controle. Met tijdslimieten kun je toegang verlenen voor een korte tijd.

Betrouwbaarheid 8

De tedee keypad reageert adequaat en is up-to-date met berichten over ontgrendeling.

Ontwerp 9

Het ontwerp van de keypad is onopvallend en zonder poespas. Het tijdloos design is ietwat grof en bonkig wat een retro uitstraling geeft.

Gegevensbescherming 8

De keypad slaat geen gegevens op. Gegevens worden opgeslagen via het tedee slot dat is verbonden met de cloud en de app. Gegevens worden zeer goed beveiligd.

Prijs-kwaliteit 9

De tedee keypad is een echte toevoeging aan je tedee slot wanneer je ook graag zonder app de deur ontgrendelt of de voordeur deelt met meerdere personen. Gezien de kwaliteit en veiligheid van de keypad is dit een goede prijs.

De tedee keypad is eenvoudig te installeren. Geheel draadloos op batterijen en door middel van een plakstrip of schroeven aan de muur te bevestigen.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen48mm x 135mm x 28mm
Gewicht120 g (zonder batterijen), 155 g (met 3 AAA batterijen)
ModelTKV 1.0
Stroomvoorziening3 AAA batterijen inbegrepen
Bluetooth-communicatieBluetooth BLE 5.0 2,4 Ghz
IP beschermingsklasseIP-65
Verpakkingsinhoud1x Keypad
3x AAA batterijen
1x Dubbelzijdig plakband
2x Montage schroeven
2x Muurpluggen
1x Aangepaste torx sleutel
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Wat heb ik nodig voor het gebruik van de keypad?

Voor de keypad heb je een tedee slot nodig.

Geeft de keypad een signaal wanneer de toegangscode correct is?

Je ziet een lampje aan gaan wanneer de toegangscode geaccepteerd is.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie