• De webwinkel voor smart home in België
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Meer dan 1.000.000  tevreden smart home klanten

8.1

Airthings Wave - Slimme Radondetector

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 189,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 189,00 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies

Met de Airthings Wave meet je de radonconcentratie, de luchtvochtigheid en de temperatuur in je woning. De gemeten waarden worden overzichtelijk gepresenteerd in de app op je smartphone of in je browser. De Airthings Wave is gemakkelijk te installeren en het duurt niet lang voor je de eerste meetwaarden kunt uitlezen.


De voordelen van de Airthings Wave in één oogopslag:

 • Uitgerust met drie sensoren
 • Betrouwbare gegevens in real time
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit
 • Integratie in je smart home
 • Overzichtelijke grafieken in de app

Expert review
8.1
Getest door tink expert
Richard

Als je veel waarde hecht aan je gezondheid en die van je gezin dan is dit een echte aanrader. De Airthings Wave is makkelijk te gebruiken en helpt je gevaarlijke radonconcentraties te voorkomen. De montage vereist slechts één schroef, die wordt meegeleverd. Naast gedetailleerde grafieken die je in de app kunt vinden, kan ook de geïntegreerde ledring je op de hoogte brengen van de luchtkwaliteit in je woning.

Productinformatie

 • Uitgerust met drie sensoren: De Airthings Wave heeft drie sensoren die nauwkeurig de radonconcentratie, de luchtvochtigheid en de temperatuur meten. Na slechts een uur krijg je de eerste resultaten.
 • Betrouwbare gegevens in real time: De monitor meet de gegevens die je ziet in de app of in je browser in real time. Bovendien worden ze veilig opgeslagen in de Airthings Cloud.
 • Visuele indicatie van de luchtkwaliteit: Als je even voor het apparaat met je hand zwaait, gaat een ledring branden die je een indicatie geeft van de luchtkwaliteit. Groen licht betekent dat alle meetwaarden in orde zijn, geel licht dient als waarschuwing en bij rood licht is je luchtkwaliteit slecht.
 • Integratie in je smart home: Als je al smart home apparaten in huis hebt, is het eenvoudig om de Airthings Wave in je systeem te integreren. Hij is compatibel met zowel IFTTT als met Google Assistant en Amazon Alexa.
 • Overzichtelijke grafieken in de app: De slimme radondetector evalueert je gegevens. In de app en in je browser heb je volledige toegang en krijg je grafieken te zien van de laatste twee dagen, van de afgelopen week, maand of zelfs van het hele afgelopen jaar. Vooral als het gaat om de radonconcentratie zijn langetermijnmetingen belangrijk, omdat deze sterk fluctueert.

Airthings Wave in actie

Met een Airthings Wave heb je geen laboratoriumonderzoek meer nodig. Hij geeft je in real time inzicht in de radonconcentratie in je woning en meet daarnaast de luchtvochtigheid en de temperatuur. Op die manier kun je niet alleen je comfort verhogen, maar ook je gezondheid beschermen.

Wat is radon eigenlijk?

Radon is een radioactief edelgas dat van nature aanwezig is in de grond. Radon komt via kiertjes, waterleidingen etc. je woning binnen en kan zich daar gaan ophopen en hoge concentraties bereiken. Wanneer vervalproducten van radon worden ingeademd, geven ze straling af in de longen die kankerverwekkend kan zijn. Radon is zelfs de grootste veroorzaker van longkanker onder niet-rokers. Het is daarom van groot belang om te weten hoe hoog de radonconcentratie in je woning is. Hier kan de Airthings Wave, die continu de hoeveelheid radon per kubieke meter meet, van pas komen.


Wanneer continu grensoverschrijdende radonconcentraties worden gemeten, wordt aangeraden om actie te ondernemen. Een goede manier om de hoeveelheid radon onder controle te krijgen, is om een betere toevoer van verse lucht in het huis te realiseren. Soms kan het regelmatig openzetten van ramen genoeg zijn, maar meestal is het installeren van een ventilatiesysteem een betere oplossing. Daarnaast kan het verbeteren van de luchtdichtheid van de woning het binnendringen van radon beperken.

Lees meer
Expert review
8.1
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen119 x 119 x 36 mm
Gewicht219 g
VerbindingBluetooth
Smartlink
Stroomvoorziening2x AA batterijen
Meetinterval5 minuten
Inhoud doosAirthings Wave Mini
2x AA Batterijen
Handleiding
Schroef voor de montage
Garantie12 maanden
Installatie
FAQs
Hoelang gaan de batterijen in een Airthings Wave mee?

De drie AA batterijen in een Airthings Wave gaan ongeveer twee jaar mee.

Heb ik een app nodig om de Airthings Wave te gebruiken?

Ja, de Airthings Wave app is hiervoor nodig. Hij is voor Android en iOS verkrijgbaar.

Hoe communiceert de Airthings Wave met de app?

De gegevensoverdracht gebeurt via bluetooth.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie